Design Boekhout Cosmeticavloer

Een fris, hygiënisch interieur dat tegelijkertijd stijlvol is. Daar bent u naar op zoek als u een cosmetica zaak hebt. Want of u nu een nagelstudio of een gezondheidscentrum met Spa heeft, uw eisen zijn vergelijkbaar. U wilt dat uw gasten verzorgd worden in een schone en frisse omgeving die tegelijkertijd luxe en zorg uitstraalt. Dat geldt voor alle aspecten, van de plafonds tot de inventaris en de vloeren. Waarbij u bovendien als ondernemer ook nog wat andere aandachtspunten heeft. Want de vloeren moeten niet alleen mooi, fris en representatief zijn, maar ook erg sterk en comfortabel. En uiteraard kijkt u ook kritisch naar kosten en duurzaamheid. Juist bij zo’n kritische evaluatie zijn wij er trots op dat Boekhout pvc strokenvloeren vaak de voorkeur krijgen. Het bewijst de kracht van ons vloerconcept voor de cosmeticabranche.

 

Mooie en representatieve vloer voor uw cosmeticawinkel

Een kapsalon, beautysalon en spa hebben tenminste een ding gemeenschappelijk. Het moet er stijlvol zijn ingericht, maar ook hygiëne en helderheid uitstralen. Met de Boekhout pvc strokenvloeren heeft u daar alle mogelijkheden voor. U kunt kiezen voor heldere, strakke tegels. Maar ook voor mooie stroken licht hout met een prachtige houtnerf. Of prachtige plavuizen met een natuursteen uiterlijk. Juist de veelzijdigheid van pvc stroken en tegels zorgen dat er voor ieders smaak een mooie vloer beschikbaar is. U kunt kiezen uit een groot palet aan uitvoeringen en kleuren. Bovendien kunt u nog variëren met de legpatronen. Wildverband, volsteens, halfsteens of in een visgraat. Alle patronen zijn mogelijk met onze pvc strokenvloeren. Zodat de vloer van uw cosmeticazaak ook echt úw vloer is.

 

IJzersterk en slijtvast, belangrijke eigenschappen voor uw cosmetica vloer

Ook in bijvoorbeeld een massagesalon of saunacentrum is het belangrijk dat u sterke en slijtvast vloeren heeft. U krijgt dagelijks veel klanten over de vloer en ook zult u zo af en toe met inventaris schuiven of andere zware objecten moeten verplaatsen. Dan is het goed om te weten dat u met pvc voor een bijna onverwoestbare vloer kiest. Een vloer die bestaat uit een dikke laag ijzersterk pvc en is afgewerkt met een harde toplaag die bijna onverslijtbaar is. Zodat u ook over een aantal jaar nog steeds diezelfde kwaliteitsvloer hebt, met dezelfde mooie uitstraling.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur

  PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming.

 • Eenvoudig te reinigen

  PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Representatief

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voordelig in de aanschaf

  De design PVC-stroken zijn zeer scherp geprijsd. Deze prijs realiseren wij door groot in te kopen bij een vaste leverancier.

Een pvc vloer die goed en snel is te reinigen

Hygiëne staat bij u uiteraard voorop. Regelmatig zullen er vocht en verzorgingsproducten op de vloer terecht komen. Die mogen niet blijven liggen natuurlijk, u wilt direct weer een mooie, schone vloer. Dan is het goed te weten dat een pvc strokenvloer bijzonder snel en grondig is te reinigen. Dankzij het egale oppervlak en het ontbreken van gaatjes en scheurtjes, is de vloer vlot weer brandschoon en toonbaar.

 

Een comfortabele en veilige pvc vloer

Uiteraard wilt u uw klanten comfortabel ontvangen. En ook daarvoor is de pvc strokenvloer van Boekhout een prima optie. De vloer dempt allereerst de geluiden, waardoor het net wat sfeervoller wordt in uw massagesalon, beautycentrum of nagelsalon. Ook is de warmte isolatie van de pvc tegels en stroken erg goed, waarmee de vloer voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Uiteraard kan de pvc vloer worden gecombineerd met vloerverwarming. En dat de vloer uitstekende antislip eigenschappen heeft, geeft uzelf en uw gasten natuurlijk een extra veilig gevoel.

 

Duurzame pvc cosmeticavloeren

En pvc vloer is bovendien een duurzame oplossing voor uw cosmeticazaak. Die duurzaamheid begint al met de energiebesparing die u kunt bereiken door de goede warmte isolatie van pvc vloeren. Maar we dragen ook bij aan het milieu door bij de productie zoveel mogelijk snijverlies restanten en oude pvc tegels te recyclen. De duurzaamheid wordt nog extra verhoogd door de bijzonder lange levensduur. De pvc stroken of tegels blijven jarenlang mooi en slijten vrijwel niet.

 

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een kostenefficiënte vloer voor uw cosmeticazaak

Hoe belangrijk een mooie vloer ook is, u zoekt ook een kostenefficiënte bedrijfsvloer. Een pvc vloer voldoet aan de eis. Niet alleen biedt pvc een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De bijzondere lange levensduur maakt uw investering helemaal rendabel. Daar kunnen we bovendien de lage onderhoudsonkosten bij optellen, evenals het gemak waarmee de vloer kan worden schoongemaakt. Uw vloer wordt bijzonder snel geïnstalleerd. Als het nodig is, schuren en egaliseren we de ondervloer eerst. Daarna kunnen de vloerdelen snel in het door u gewenste patroon worden gelijmd. De vloer is direct daarna gereed voor gebruik. U kunt met een minimale onderbreking weer aan het werk. Uiteraard leveren we alle nazorg en krijgt u een uitgebreide garantie op de vloer.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren