banner
banner

Cosmetica vloeren | Boekhout Vloeren

PVC strokenvloer voor cosmeticazaken

Een fris, hygiënisch interieur dat tegelijkertijd stijlvol is. Daar bent u naar op zoek als u een cosmetica zaak hebt. Want of u nu een nagelstudio of een gezondheidscentrum met Spa heeft, uw eisen zijn vergelijkbaar. U wilt dat uw gasten verzorgd worden in een schone en frisse omgeving die tegelijkertijd luxe en zorg uitstraalt. Dat geldt voor alle aspecten, van de plafonds tot de inventaris en de vloeren. Waarbij u bovendien als ondernemer ook nog wat andere aandachtspunten heeft. Want de vloeren moeten niet alleen mooi, fris en representatief zijn, maar ook erg sterk en comfortabel. En uiteraard kijkt u ook kritisch naar kosten en duurzaamheid. Juist bij zo’n kritische evaluatie zijn wij er trots op dat Boekhout pvc strokenvloeren vaak de voorkeur krijgen. Het bewijst de kracht van ons vloerconcept voor de cosmeticabranche.

 

Mooie en representatieve vloer voor uw cosmeticawinkel

Een kapsalon, beautysalon en spa hebben tenminste een ding gemeenschappelijk. Het moet er stijlvol zijn ingericht, maar ook hygiëne en helderheid uitstralen. Met de Boekhout pvc strokenvloeren heeft u daar alle mogelijkheden voor. U kunt kiezen voor heldere, strakke tegels. Maar ook voor mooie stroken licht hout met een prachtige houtnerf. Of prachtige plavuizen met een natuursteen uiterlijk. Juist de veelzijdigheid van pvc stroken en tegels zorgen dat er voor ieders smaak een mooie vloer beschikbaar is. U kunt kiezen uit een groot palet aan uitvoeringen en kleuren. Bovendien kunt u nog variëren met de legpatronen. Wildverband, volsteens, halfsteens of in een visgraat. Alle patronen zijn mogelijk met onze pvc strokenvloeren. Zodat de vloer van uw cosmeticazaak ook echt úw vloer is.

 

IJzersterk en slijtvast, belangrijke eigenschappen voor uw cosmetica vloer

Ook in bijvoorbeeld een massagesalon of saunacentrum is het belangrijk dat u sterke en slijtvast vloeren heeft. U krijgt dagelijks veel klanten over de vloer en ook zult u zo af en toe met inventaris schuiven of andere zware objecten moeten verplaatsen. Dan is het goed om te weten dat u met pvc voor een bijna onverwoestbare vloer kiest. Een vloer die bestaat uit een dikke laag ijzersterk pvc en is afgewerkt met een harde toplaag die bijna onverslijtbaar is. Zodat u ook over een aantal jaar nog steeds diezelfde kwaliteitsvloer hebt, met dezelfde mooie uitstraling.

Een pvc vloer die goed en snel is te reinigen

Hygiëne staat bij u uiteraard voorop. Regelmatig zullen er vocht en verzorgingsproducten op de vloer terecht komen. Die mogen niet blijven liggen natuurlijk, u wilt direct weer een mooie, schone vloer. Dan is het goed te weten dat een pvc strokenvloer bijzonder snel en grondig is te reinigen. Dankzij het egale oppervlak en het ontbreken van gaatjes en scheurtjes, is de vloer vlot weer brandschoon en toonbaar.

 

Een comfortabele en veilige pvc vloer

Uiteraard wilt u uw klanten comfortabel ontvangen. En ook daarvoor is de pvc strokenvloer van Boekhout een prima optie. De vloer dempt allereerst de geluiden, waardoor het net wat sfeervoller wordt in uw massagesalon, beautycentrum of nagelsalon. Ook is de warmte isolatie van de pvc tegels en stroken erg goed, waarmee de vloer voor een aangenaam binnenklimaat zorgt. Uiteraard kan de pvc vloer worden gecombineerd met vloerverwarming. En dat de vloer uitstekende antislip eigenschappen heeft, geeft uzelf en uw gasten natuurlijk een extra veilig gevoel.

 

Duurzame pvc cosmeticavloeren

En pvc vloer is bovendien een duurzame oplossing voor uw cosmeticazaak. Die duurzaamheid begint al met de energiebesparing die u kunt bereiken door de goede warmte isolatie van pvc vloeren. Maar we dragen ook bij aan het milieu door bij de productie zoveel mogelijk snijverlies restanten en oude pvc tegels te recyclen. De duurzaamheid wordt nog extra verhoogd door de bijzonder lange levensduur. De pvc stroken of tegels blijven jarenlang mooi en slijten vrijwel niet.

 

Een kostenefficiënte vloer voor uw cosmeticazaak

Hoe belangrijk een mooie vloer ook is, u zoekt ook een kostenefficiënte bedrijfsvloer. Een pvc vloer voldoet aan de eis. Niet alleen biedt pvc een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De bijzondere lange levensduur maakt uw investering helemaal rendabel. Daar kunnen we bovendien de lage onderhoudsonkosten bij optellen, evenals het gemak waarmee de vloer kan worden schoongemaakt. Uw vloer wordt bijzonder snel geïnstalleerd. Als het nodig is, schuren en egaliseren we de ondervloer eerst. Daarna kunnen de vloerdelen snel in het door u gewenste patroon worden gelijmd. De vloer is direct daarna gereed voor gebruik. U kunt met een minimale onderbreking weer aan het werk. Uiteraard leveren we alle nazorg en krijgt u een uitgebreide garantie op de vloer.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer voor uw cosmeticazaak

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving