Vloeistofdichte Boekhout Cafetaria vloeren

In een cafetaria is goed en veilig eten het allerbelangrijkste en het is dus belangrijk om een bedrijfsvloer te hebben die hygiënisch en eenvoudig schoon te houden is. Een vloer bovendien die uitnodigend is voor klanten en ze het gevoel geeft dat ze welkom zijn.

Vloeistofdichte pvc cafetariavloer van Boekhout 

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Boekhout vloeistofdichte pvc cafetariavloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw cafetaria.

Een vloeistofdichte bedrijfsvloer van Boekhout is een zeer kostenefficiënte oplossing voor ieder cafetaria. De vloer is zeer hygiënisch en dankzij z'n stootvastheid een goede oplossing voor vallend bestek en borden. De vloeistofdichte vloer is bijzonder goed te reinigen en kan dankzij de verscheidenheid aan kleuren en stijlen de perfecte entree zijn voor uw cafetaria klanten.

 

Een hygiënische cafetariavloer, die milieuvriendelijkheid en duurzaamheid combineert

U wilt een nette cafetaria en daarbij is de voedselveiligheid van uw klanten van het allergrootste belang. U moet kunnen garanderen dat alles wat u serveert vers, schoon en veilig is. De hygiëne van uw cafetaria begint bij de vloer. Die moet vaak, snel, maar vooral ook grondig gereinigd kunnen worden, met gebruik van ontsmettende en ontvettende reinigingsmiddelen. De pvc vloeistofvrije bedrijfsvloeren van Boekhout voldoen aan de uitgebreide HACCP normen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en garanderen u dan ook een hygiënische eetgelegenheid. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Zo heeft uw horecabedrijf niet alleen een geschikte vloer, maar ook een vloeistofdichte, hygiënische wand die aan alle normen voldoet. Een vloeistofdichte cafetariavloer van Boekhout voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Een cafetaria is een druk bezochte ruimte waarin de keuken- en werkruimte vaak naadloos overgaan in het klantgedeelte. Beiden worden gebruikt met de typische intensiteit van een horecagelegenheid. Er wordt met meubilair geschoven, gemorst en uiteraard staat er een zware inventaris. Onze vloeistofvrije PVC vloer is slijtvast en de hoogwaardigheid van het materiaal garandeert jarenlang plezier en werkgemak, terwijl de vloer zijn mooie uitstraling houdt.

 

Uiteraard is de Boekhout vloeistofvrije PVC vloer milieuvriendelijk. het gebruikte pvc is 100% gerecycled en het warmte isolerende materiaal helpt u energie besparen. Daarbij is het materiaal geluidsdempend, waarmee u een sfeervolle entourage krijgt voor uw cafetaria.

 

Een representatieve, frisse en aangename cafetariavloer, die bijzonder veilig is

Boekhout kan de vloer van uw cafetaria de frisse en hygiënische uitstraling meegeven die uw cafetaria net dat beetje extra geeft. We hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren, vloerdiktes en stijlen waaruit vrijuit kan worden gecombineerd. En vanzelfsprekend kunnen we uw naam of logo in de vloer verwerken. Verschillende delen van uw cafetaria, zoals het bestelgedeelte of het zitgedeelte kunnen optisch duidelijk van elkaar gescheiden worden door gebruik te maken van verschillende kleuren en lijnen. Uw gasten komen graag terug.

 

Omdat er in uw cafetaria met keukenapparatuur wordt gewerkt en hete gerechten worden klaargemaakt, is brandveiligheid belangrijk. Dankzij het toepassen van brandvertragende materialen in onze vloeistofdichte vloeren draagt onze pvc vloer aan een optimale brandveiligheid van uw bedrijfspand. En de veiligheid van onze vloer blijkt ook uit de gegarandeerde slipvastheid. Hoe vaak u uw vloer ook nat reinigt, hij blijft veilig voor uw medewerkers en gasten.

 

Het ergonomisch veerkrachtige pvc maakt de vloeistofdichte vloer een uiterst comfortabele ondergrond voor uw cafetaria. Zowel voor uw medewerkers die vrijwel altijd staan of lopen, maar ook voor uw gasten die op hun bestelling wachten, is de vloer een prettige ondergrond. Overigens kan uw vloeistofdichte vloer prima worden gecombineerd met vloerverwarming, zodat uw cafetaria ook op koudere dagen een prima pleisterplaats is.

 

Een fraai geplaatste, betaalbare en onderhoudsarme cafetariavloer

De cafetariavloeren van Boekhout bieden waar voor uw geld. De scherpe tarieven waartegen Boekhout als bedrijfsvloerenspecialist de vloeren kan inkopen, garanderen u de laagst mogelijke prijs voor een bijzonder hoogwaardige bedrijfsvloer. De kwaliteitsmaterialen garanderen een lange levensduur met behoud van kwaliteit en lage onderhoudskosten.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

In nauw overleg met u maken onze vakmensen een plan voor het plaatsen van de vloer. Vanzelfsprekend houden ze rekening met al uw wensen, en de verstoring van uw bedrijfsvoering zal dan ook tot een minimum worden beperkt. Daarbij wordt u geholpen door het feit dat de PVC vloer zonder uitgebreide voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer kan worden gelegd. Ook hoeft de geplaatste vloer niet lang te drogen maar kan deze direct worden belast. Uw cafetaria zal niet 'wegens verbouwing gesloten' hoeven worden. 's Ochtends gelegd betekent 's avonds weer open.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren