banner

Cafetaria vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc cafetariavloer van Boekhout

In een cafetaria is goed en veilig eten het allerbelangrijkste en het is dus belangrijk om een bedrijfsvloer te hebben die hygiënisch en eenvoudig schoon te houden is. Een vloer bovendien die uitnodigend is voor klanten en ze het gevoel geeft dat ze welkom zijn.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc cafetariavloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw cafetaria.

Een vloeistofdichte bedrijfsvloer van Boekhout is een zeer kostenefficiënte oplossing voor ieder cafetaria. De vloer is zeer hygiënisch en dankzij z'n stootvastheid een goede oplossing voor vallend bestek en borden. De vloeistofdichte vloer is bijzonder goed te reinigen en kan dankzij de verscheidenheid aan kleuren en stijlen de perfecte entree zijn voor uw cafetaria klanten.

 

Een hygiënische cafetariavloer, die milieuvriendelijkheid en duurzaamheid combineert

U wilt een nette cafetaria en daarbij is de voedselveiligheid van uw klanten van het allergrootste belang. U moet kunnen garanderen dat alles wat u serveert vers, schoon en veilig is. De hygiëne van uw cafetaria begint bij de vloer. Die moet vaak, snel, maar vooral ook grondig gereinigd kunnen worden, met gebruik van ontsmettende en ontvettende reinigingsmiddelen. De pvc vloeistofvrije bedrijfsvloeren van Boekhout voldoen aan de uitgebreide HACCP normen (Hazard Analysis and Critical Control Points) en garanderen u dan ook een hygiënische eetgelegenheid. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Zo heeft uw horecabedrijf niet alleen een geschikte vloer, maar ook een vloeistofdichte, hygiënische wand die aan alle normen voldoet. Een vloeistofdichte cafetariavloer van Boekhout voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Een cafetaria is een druk bezochte ruimte waarin de keuken- en werkruimte vaak naadloos overgaan in het klantgedeelte. Beiden worden gebruikt met de typische intensiteit van een horecagelegenheid. Er wordt met meubilair geschoven, gemorst en uiteraard staat er een zware inventaris. Onze vloeistofvrije PVC vloer is slijtvast en de hoogwaardigheid van het materiaal garandeert jarenlang plezier en werkgemak, terwijl de vloer zijn mooie uitstraling houdt.

 

Uiteraard is de Boekhout vloeistofvrije PVC vloer milieuvriendelijk. het gebruikte pvc is 100% gerecycled en het warmte isolerende materiaal helpt u energie besparen. Daarbij is het materiaal geluidsdempend, waarmee u een sfeervolle entourage krijgt voor uw cafetaria.

Een representatieve, frisse en aangename cafetariavloer, die bijzonder veilig is

Boekhout kan de vloer van uw cafetaria de frisse en hygiënische uitstraling meegeven die uw cafetaria net dat beetje extra geeft. We hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren, vloerdiktes en stijlen waaruit vrijuit kan worden gecombineerd. En vanzelfsprekend kunnen we uw naam of logo in de vloer verwerken. Verschillende delen van uw cafetaria, zoals het bestelgedeelte of het zitgedeelte kunnen optisch duidelijk van elkaar gescheiden worden door gebruik te maken van verschillende kleuren en lijnen. Uw gasten komen graag terug.

 

Omdat er in uw cafetaria met keukenapparatuur wordt gewerkt en hete gerechten worden klaargemaakt, is brandveiligheid belangrijk. Dankzij het toepassen van brandvertragende materialen in onze vloeistofdichte vloeren draagt onze pvc vloer aan een optimale brandveiligheid van uw bedrijfspand. En de veiligheid van onze vloer blijkt ook uit de gegarandeerde slipvastheid. Hoe vaak u uw vloer ook nat reinigt, hij blijft veilig voor uw medewerkers en gasten.

 

Het ergonomisch veerkrachtige pvc maakt de vloeistofdichte vloer een uiterst comfortabele ondergrond voor uw cafetaria. Zowel voor uw medewerkers die vrijwel altijd staan of lopen, maar ook voor uw gasten die op hun bestelling wachten, is de vloer een prettige ondergrond. Overigens kan uw vloeistofdichte vloer prima worden gecombineerd met vloerverwarming, zodat uw cafetaria ook op koudere dagen een prima pleisterplaats is.

 

Een fraai geplaatste, betaalbare en onderhoudsarme cafetariavloer

De cafetariavloeren van Boekhout bieden waar voor uw geld. De scherpe tarieven waartegen Boekhout als bedrijfsvloerenspecialist de vloeren kan inkopen, garanderen u de laagst mogelijke prijs voor een bijzonder hoogwaardige bedrijfsvloer. De kwaliteitsmaterialen garanderen een lange levensduur met behoud van kwaliteit en lage onderhoudskosten.

 

In nauw overleg met u maken onze vakmensen een plan voor het plaatsen van de vloer. Vanzelfsprekend houden ze rekening met al uw wensen, en de verstoring van uw bedrijfsvoering zal dan ook tot een minimum worden beperkt. Daarbij wordt u geholpen door het feit dat de PVC vloer zonder uitgebreide voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer kan worden gelegd. Ook hoeft de geplaatste vloer niet lang te drogen maar kan deze direct worden belast. Uw cafetaria zal niet 'wegens verbouwing gesloten' hoeven worden. 's Ochtends gelegd betekent 's avonds weer open.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw cafetaria

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast
 Antislip
 Representatief en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving