banner

Brandweerkazerne vloeren | Boekhout Vloeren

Vloeistofdichte pvc brandweerkazerne vloeren van Boekhout

De vloer van een brandweerkazerne moet bestand zijn tegen het gebruik van groot materieel, en moet ook in natte toestand en situaties waarin haast is geboden, veilig zijn voor het brandweerkorps.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc brandweerkazerne vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw brandweerkazerne

Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloeren zijn zeer geschikt in de veeleisende omgeving van een brandweerkazerne. Ook bij rennen in alarmsituaties en in vochtige omstandigheden is de vloer veilig voor het brandweerpersoneel. Bovendien is de vloer goed te reinigen en bijzonder goed bestand tegen de belasting van het zware materieel.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame brandweerkazerne vloer

In een brandweerkazerne wordt gewerkt maar er zijn ook leefruimtes voor de wachtdiensten en rustperiodes. De eisen die aan de hygiëne worden gesteld zijn dan ook divers, maar met onze HACCP genormeerde vloeistofdichte pvc vloeren heeft u geen enkele zorg over de hygiëne. Zowel de opslagruimtes voor materialen en gevaarlijke stoffen als de leefruimtes, toiletten en doucheruimtes kunnen optimaal gereinigd worden. De pvc bedrijfsvloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en voldoen aan de eisen in de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Het vloeistofdichte karakter is gegarandeerd doordat de naden van de vloer via thermisch lassen dichtgesmolten worden. Ook het reinigen wordt hiermee eenvoudiger, terwijl het de vloer als geheel mooier maakt.

 

Op milieuvriendelijheid scoort onze bedrijfsvloer bijzonder hoog. Uiteraard zorgt de vloeistofdichtheid ervoor dat schadelijke stoffen nooit kunnen weglekken, maar omdat de vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled PVC heeft u in alle opzichten een duurzame brandweervloer. Ook de warmteisolerende eigenschappen van de pvc vloer dragen bij aan de goede milieuspecificaties, terwijl de sterke geluidsdempende eigenschappen van de vloer van uw kazerne een prettige leef- en werkruimte maakt.

 

Uiteraard wenst u een slijtvaste kazernevloer, waar intensief en hard kan worden gewerkt. De hoogwaardigheid van de gebruikte materialen verzekert u van een lange levensduur, zowel in de leefruimtes als in de remise en technische ruimtes. U krijgt een vloer in uw brandweerkazerne waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is bestand tegen de belasting en het gewicht van zware brandweerwagens en ander brandweermaterieel.

Een professionele brandweervloer, comfortabel tijdens de wacht en veilig in actie

Uiteraard is de vloeistofdichte brandweervloer brandvertragend, dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt. Daarnaast is de vloer bijzonder geschikt voor de hectische situaties die in de kazerne kunnen optreden. Op een plaats waar zwaar materieel staat, blusmaterialen, bluswater en andere chemicaliën worden gebruikt of ingeladen, en waar brandweermannen moeten rennen bij een alarm, heeft de vloeistofdichte vloer van Boekhout een duidelijke voorsprong met de slipvastheid die ook op de natte vloer nog uitstekend is.

 

Omdat er in uw brandweerkazerne naast hard gewerkt, tijdens de wacht ook veel ontspannen wordt en uitgerust, is het belangrijk dat de vloer bijdraagt aan de leefbaarheid van de kazerneruimtes. Het ingebouwde comfort van de vloeistofdichte pvc vloer, het pvc is ergonomisch veerkrachtig en de vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming, maakt de vloer bij uitstek geschikt voor de combinatie van functies waar een brandweervloer om vraagt.

 

Uw brandweervloer kan volledig in de stijl van uw kazerne worden gerealiseerd. Brandweerkazernes zijn vaak architecturele blikvangers en Boekhout vloeren heeft een groot pallet aan kleuren, texturen en afwerkingen beschikbaar om de architectuur door te trekken in de vloer. En uiteraard kunnen logo en naam van het brandweerkorps ook in de vloer worden verwerkt. Tenslotte, zeker omdat een brandweerkazerne een groot aantal operationele functies, maar ook woon- en leeffuncties combineert, helpt het gebruik van verschillende kleuren en lijnen om de verschillende onderdelen van de kazerne van elkaar te onderscheiden.

 

Een perfect gelegde, kostefficiënte brandweervloer met weinig onderhoud

In uw brandweerkazerne is continuïteit en beschikbaarheid uiteraard van het grootste belang. Onze vloerenplanners maken samen met u een plaatsingsplan voor uw bedrijfsvloer, waarmee de dienstverlening van uw korps gegarandeerd blijft. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk ervaren vloerenleggers en ze plaatsen deze vloer perfect en in nauw overleg met u. U bent met Boekhout vloeren verzekerd van een perfect geplaatste en hoogwaardig verlijmde vloer. De gebruikte materialen en de wijze van plaatsing maken het mogelijk om de tegelvloer over bijna ieder type ondervloer aan te brengen, zonder ingewikkelde voorbehandelingen maar ook zonder enige concessie aan de vloeistofdichtheid. Omdat onze vloeistofvaste brandweervloer geen droogtijd heeft, zijn de vloeren direct na het aanleggen geschikt voor zware gebruiksomstandigheden.

 

Als bedrijfsvloerenspecialist bedingt Boekhout scherpe prijzen bij haar leveranciers en vertaalt die rechtstreeks door naar lage prijzen voor u. De hoge materiaalkwaliteit garandeert een bijzonder lange levensduur en samen met de lage onderhoudskosten betekent dit voor u een zeer duurzame brandweervloer. Met een vloeistofvrije pvc vloer voor uw brandweerkorps hebt u de zekerheid van een fraaie en bovendien tijdloze en zeer kostenefficiënte vloer, die bovenal zeer eenvoudig is te reinigen.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw brandweerkazerne

 Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware gereedschappen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Brandvertragend
 Milieuvriendelijk
 Eenvoudig te reinigen
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving