Vloeistofdichte Boekhout Brandweerkazernevloer

De vloer van een brandweerkazerne moet bestand zijn tegen het gebruik van groot materieel, en moet ook in natte toestand en situaties waarin haast is geboden, veilig zijn voor het brandweerkorps.

Vloeistofdichte pvc brandweerkazerne vloeren van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Boekhout vloeistofdichte pvc brandweervloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw brandweerkazerne

Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloeren zijn zeer geschikt in de veeleisende omgeving van een brandweerkazerne. Ook bij rennen in alarmsituaties en in vochtige omstandigheden is de vloer veilig voor het brandweerpersoneel. Bovendien is de vloer goed te reinigen en bijzonder goed bestand tegen de belasting van het zware materieel.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame brandweerkazerne vloer

In een brandweerkazerne wordt gewerkt maar er zijn ook leefruimtes voor de wachtdiensten en rustperiodes. De eisen die aan de hygiëne worden gesteld zijn dan ook divers, maar met onze HACCP genormeerde vloeistofdichte pvc vloeren heeft u geen enkele zorg over de hygiëne. Zowel de opslagruimtes voor materialen en gevaarlijke stoffen als de leefruimtes, toiletten en doucheruimtes kunnen optimaal gereinigd worden. De pvc bedrijfsvloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en voldoen aan de eisen in de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Het vloeistofdichte karakter is gegarandeerd doordat de naden van de vloer via thermisch lassen dichtgesmolten worden. Ook het reinigen wordt hiermee eenvoudiger, terwijl het de vloer als geheel mooier maakt.

 

Op milieuvriendelijheid scoort onze bedrijfsvloer bijzonder hoog. Uiteraard zorgt de vloeistofdichtheid ervoor dat schadelijke stoffen nooit kunnen weglekken, maar omdat de vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled PVC heeft u in alle opzichten een duurzame brandweervloer. Ook de warmteisolerende eigenschappen van de pvc vloer dragen bij aan de goede milieuspecificaties, terwijl de sterke geluidsdempende eigenschappen van de vloer van uw kazerne een prettige leef- en werkruimte maakt.

 

Uiteraard wenst u een slijtvaste kazernevloer, waar intensief en hard kan worden gewerkt. De hoogwaardigheid van de gebruikte materialen verzekert u van een lange levensduur, zowel in de leefruimtes als in de remise en technische ruimtes. U krijgt een vloer in uw brandweerkazerne waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is bestand tegen de belasting en het gewicht van zware brandweerwagens en ander brandweermaterieel.

 

Een professionele brandweervloer, comfortabel tijdens de wacht en veilig in actie

Uiteraard is de vloeistofdichte brandweervloer brandvertragend, dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt. Daarnaast is de vloer bijzonder geschikt voor de hectische situaties die in de kazerne kunnen optreden. Op een plaats waar zwaar materieel staat, blusmaterialen, bluswater en andere chemicaliën worden gebruikt of ingeladen, en waar brandweermannen moeten rennen bij een alarm, heeft de vloeistofdichte vloer van Boekhout een duidelijke voorsprong met de slipvastheid die ook op de natte vloer nog uitstekend is.

 

Omdat er in uw brandweerkazerne naast hard gewerkt, tijdens de wacht ook veel ontspannen wordt en uitgerust, is het belangrijk dat de vloer bijdraagt aan de leefbaarheid van de kazerneruimtes. Het ingebouwde comfort van de vloeistofdichte pvc vloer, het pvc is ergonomisch veerkrachtig en de vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming, maakt de vloer bij uitstek geschikt voor de combinatie van functies waar een brandweervloer om vraagt.

 

Uw brandweervloer kan volledig in de stijl van uw kazerne worden gerealiseerd. Brandweerkazernes zijn vaak architecturele blikvangers en Boekhout vloeren heeft een groot pallet aan kleuren, texturen en afwerkingen beschikbaar om de architectuur door te trekken in de vloer. En uiteraard kunnen logo en naam van het brandweerkorps ook in de vloer worden verwerkt. Tenslotte, zeker omdat een brandweerkazerne een groot aantal operationele functies, maar ook woon- en leeffuncties combineert, helpt het gebruik van verschillende kleuren en lijnen om de verschillende onderdelen van de kazerne van elkaar te onderscheiden.

 

Een perfect gelegde, kostefficiënte brandweervloer met weinig onderhoud

In uw brandweerkazerne is continuïteit en beschikbaarheid uiteraard van het grootste belang. Onze vloerenplanners maken samen met u een plaatsingsplan voor uw bedrijfsvloer, waarmee de dienstverlening van uw korps gegarandeerd blijft. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk ervaren vloerenleggers en ze plaatsen deze vloer perfect en in nauw overleg met u. U bent met Boekhout vloeren verzekerd van een perfect geplaatste en hoogwaardig verlijmde vloer. De gebruikte materialen en de wijze van plaatsing maken het mogelijk om de tegelvloer over bijna ieder type ondervloer aan te brengen, zonder ingewikkelde voorbehandelingen maar ook zonder enige concessie aan de vloeistofdichtheid. Omdat onze vloeistofvaste brandweervloer geen droogtijd heeft, zijn de vloeren direct na het aanleggen geschikt voor zware gebruiksomstandigheden.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Als bedrijfsvloerenspecialist bedingt Boekhout scherpe prijzen bij haar leveranciers en vertaalt die rechtstreeks door naar lage prijzen voor u. De hoge materiaalkwaliteit garandeert een bijzonder lange levensduur en samen met de lage onderhoudskosten betekent dit voor u een zeer duurzame brandweervloer. Met een vloeistofvrije pvc vloer voor uw brandweerkorps hebt u de zekerheid van een fraaie en bovendien tijdloze en zeer kostenefficiënte vloer, die bovenal zeer eenvoudig is te reinigen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren