Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Verwijderen oude tapijtvloeren

Als tapijt of tapijttegels losliggen, is het verwijderen uiteraard eenvoudig. Maar meestal is tapijt stevig gelijmd op de ondervloer, of is het vastgetimmerd op latten. Voor ons is dat geen enkel probleem. Voor verlijmde tapijtvloeren gebruiken we de juiste machines om het tapijt of de tapijtegels te verwijderen. Deze machinale verwijdering laat uw ondervloer intact, zodat we op de bestaande ondervloer uw nieuwe vloer kunnen aanbrengen.

Verwijderen oude marmoleum vloeren

Een marmoleumvloer verwijderen is met handgereedschap een zwaar en vrijwel onuitvoerbaar karwei. Er zijn professionele gereedschappen voor nodig die in een gewone bouwmarkt niet te huur zijn. Boekhout beschikt over de juiste apparaten en onze vakmensen verwijderen uw marmoleumvloer dan ook snel en deskundig.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Oude pvc vloer en rubber vloeren verwijderen

Is uw bestaande vloer ook een pvc vloer? Dan is het verwijderen een stevige klus want pvc vloeren worden op de ondervloer gelijmd. Gelukkig weet Boekhout als geen ander hoe pvc vloeren worden verlijmd, dus ook het effectief verwijderen van een oude pvc vloer heeft voor ons geen geheimen. Dat geldt ook voor rubbervloeren. Ook daarvoor zijn machines nodig van een zwaardere kwaliteit dan op veel plaatsen te huur zijn. Onze vakmensen beschikken over deze zware kwaliteit machines en weten hoe ze er mee om moeten gaan.

Laminaat, parket en houten vloeren verwijderen

Natuurlijk, een kliklaminaatvloer kan iedereen verwijderen. Maar ook veel laminaat is tegenwoordig stevig gehecht aan de ondervloer. En een echte kwaliteitsparketvloer of houten vloer worden door een goede vloerenlegger nagelvast aan de ondervloer bevestigd. Het verwijderen ervan is een specialistisch karwei dat u met een gerust hart aan de vloerspecialisten van Boekhout kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw houten vloer keurig wordt verwijderd terwijl de bestaande ondervloer hergebruikt kan worden voor uw nieuwe pvc vloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Plavuizen en tegelvloer verwijderen

Tegels zijn verlijmd of – en dat maakt verwijderen nog lastiger – in cement gelegd. Welke methode ook is gebruikt, onze vakmensen hebben het juiste gereedschap om de tegels snel en effectief te verwijderen. En vooral ook, zonder onnodige schade aan muren en de ondervloer.

Nabewerking na het verwijderen van uw vloeren

Wij kunnen alle soorten vloeren verwijderen. Voor u betekent het dat we uw hele vloerproject van begin tot eind verzorgen. Vanaf het verwijderen van de bestaande vloeren tot en met de plaatsing van de nieuwe. Nadat we uw oude vloer hebben verwijderd, zorgen we uiteraard ook dat uw ondervloer optimaal is geprepareerd door deze zo nodig te schuren, stralen of frezen. Pas als de ondervloer perfect is geprepareerd, gaan we uw nieuw pvc vloer plaatsen.

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen