Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De voordelen van PVC tegels ten opzichte van rubberen tegels

Omdat rubberen tegels ook niet alle vloeistoffen verdragen, is het niet echt geschikt als bedrijfsvloer. Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijf, dan adviseren wij vloeistofdichte PVC vloertegels. PVC lijkt op rubber, maar door de vele voordelen is het toepasbaar in iedere branche. Of u nu een garagebedrijf runt, een dierenasiel of zwembad. Vloeistofdichte PVC vloertegels zijn de beste keuze.

De belangrijkste voordelen ten opzichte van rubber zijn dat PVC vloertegels eenvoudig te reinigen zijn en PVC is bestand tegen bijna alle chemicaliën. PVC blijft veilig onder alle omstandigheden en is eenvoudig aan te brengen. Verder kent PVC alle voordelen van rubber, zoals u voor ogen heeft.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Rubberen tegels leggen in een handomdraai

Kiest u voor onze sterke, slijtvaste PVC vloertegels dan bent u verzekerd van kwaliteit. Boekhout Bedrijfsvloeren staat garant voor goede service en een korte reactietijd.  Betrouwbaarheid en duidelijk advies vinden wij uiterst belangrijk.

Door middel van een duidelijk plaatsingsplan weet u precies waar u aan toe bent. Dit plan stemmen wij uiteraard volledig af op uw wensen en mogelijkheden. Boekhout Bedrijfsvloeren levert snel. Wij leggen daarbij in een handomdraai en u ondervindt minimale hinder bij het leggen van de vloer.

PVC tegels kunnen op iedere ondervloer worden aangebracht, zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw tegelvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij kunnen ook gefaseerd leggen, waardoor uw bedrijf dus operationeel kan blijven, terwijl onze mannen nog bezig zijn. Kortom: wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Fitnessvloeren

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen