Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Davel PVC tegelvloeren

We werken dan regelmatig met vloeren waarin Davel Premium of Davel Seal pvc tegels zijn gebruikt. De Premium tegels zijn van hoogwaardig zuiver pvc kunststof en zijn leverbaar in verschillende kleuren. De tegels zijn van 500 mm bij 500 mm en 8 mm dikte. De duurzame Seal tegels zijn geproduceerd uit gerecycled pvc kunststof van 490 mm bij 490 mm en een centimeter dikte. De vloeren zijn dankzij het liplas koppelsysteem goed te verlijmen voor een sterke en robuuste vloer.

Davel vloersystemen worden dan ook ingezet in alle mogelijke bedrijfstakken. Van Davel retail- en horecavloeren tot koelcel/keukenvloeren en schoolvloeren. Ook treffen we bij klanten veel Davel industriële vloeren aan (o.a. werkplaatsvloeren, garagevloeren en laboratoriumvloeren).

Contact en vraag offerte aan!

Davel pvc vloervraagstukken

Davel vloeren zijn gemaakt van sterk pvc, de tegels zijn van een goede dikte en de vloeren kunnen worden afgewerkt met passende plintsystemen, profielen en Davel holplinten. Van nature gaan Davel vloersystemen dan ook probleemloos jarenlang mee.

Toch kan het soms nodig zijn dat zo’n vloer wordt gerepareerd of hersteld. Zo kunnen in bijzondere gevallen wel eens lijmverbindingen loslaten of lasnaden scheuren. Ook kunnen er natuurlijk een of meerdere tegels beschadigd raken als iemand een zwaar en scherp object op de vloer laat vallen. En soms moet de Davel vloer worden hersteld na bijvoorbeeld een interne verbouwing of verhuizing van de inventaris.

Zo moeten we soms de vloer herstellen nadat een tussenmuur is geplaatst of juist verwijderd. Ook kan een wijziging aan de vloer nodig zijn als bijvoorbeeld werkbanken of machines worden verplaatst. Bij (horeca)keukens moeten dan soms ook afvoergoten en putdeksels naadloos in de vloer worden verwerkt.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Reparatie van Davel vloertegels

Het voordeel van een vloersysteem dat is opgebouwd uit pvc tegels is dat zo’n vloer zelden in het geheel hoeft te worden vervangen. Davel vloeren kunnen we dus in de meeste gevallen nog prima herstellen of renoveren. Meestal kan het aangetaste deel van de Davel kunststofvloer worden verwijderd en vervangen door nieuwe kunststof tegels.

Uiteraard wordt de vloer in overleg met de klant hersteld met gebruik van de juiste tegels en in de gewenste kleur. We lijmen de nieuwe tegels met een 2-componenten polyurethaanlijm op de vloer en lijmen de tegelverbindingen onderling met een pvc koudlas. Uiteraard worden de nieuwe tegels ook naadloos aan de al aanwezige vloerdelen gehecht en de Davel vloer wordt als vanouds vloeistofdicht gemaakt met thermische lassen. Zodat het eindresultaat weer een naadloze en vloeistofdichte vloer is die nog jarenlang mee kan.

Prijzen Davel vloeren bij herstel en reparatie

De reparatie en herstelprijzen voor Davel kunststof vloeren houden we uiteraard duidelijk en transparant. Bij Davel vloerreparaties inventariseert Boekhout eerst het probleem waarna we de voorgestelde aanpak bespreken met de klant. Je Davel vloer wordt vervolgens in nauw overleg volledig gerepareerd of gerenoveerd.

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen