Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom een fietsenmakervloer van pvc?

Voor een fietsenmaker is het belangrijk dat hij een vloer heeft die makkelijk te onderhouden is en waarop gewerkt kan worden zonder belemmerd te worden. Daarnaast is het voor deze zaak ook nog belangrijk dat de vloer representatief overkomt. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout zitten al deze wensen helemaal goed.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Onderhoudsvriendelijke vloer

Als een fiets gerepareerd wordt, kan er onder andere vuil, olie en metaal vanaf komen. Als bijvoorbeeld olie in de vloer trekt, heb je kans op verontreiniging van de bodem en daarnaast blijf je een vlek op de vloer zien.

Om dit te voorkomen, is het verstandig om een dikke pvc vloer te nemen. Het pvc van Boekhout is 10 millimeter dik en zeer fijn van structuur en oppervlak waardoor hij compleet vloeistofdicht en vloeistofkerend is. Dit houdt in dat zelfs vocht en vuil wat langer op de vloer ligt niet in de vloer trekt.

Vloeistofdichte antislipvloer

De vloer schoonmaken en onderhouden is geen punt. Daarnaast is het ook geen punt als er toch wat op de vloer blijft liggen in het kader van veiligheid. Het pvc waarvan onze tegels vervaardigd zijn, zijn namelijk door en door antislip. Zo glijden werknemers en klanten niet uit, ook niet als de vloer vochtig of vuil is.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Representatieve werkvloer van pvc

Omdat er veel klanten in de winkel en werkplaats komen, is het van belang dat de vloer representatief oogt. De strakke zwarte tegelvloer met blauwe lasnaden is zeker representatief. De vloer is dus functioneel en ziet er ook nog eens professioneel uit. Bekijk de foto’s en oordeel zelf.

Bezoek bij de fietsenmakerij

De vloer is halverwege 2017 gelegd, ongeveer een half jaar later zijn we spontaan op bezoek geweest. Gesproken is met een van de eigenaren van de fietsenmakerij. Ondanks de drukte had hij gelukkig even tijd voor een praatje.

De vloer functioneert naar alle tevredenheid. Is makkelijk schoon te maken en je glijdt niet weg. Behalve met een plas olie op de vloer. Dit komt omdat er dan geen contact meer is met de vloer, maar enkel met de gladde emulsie.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Rijwielhandelvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen