Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Bedrijfsactiviteiten van het theater

De activiteiten in en rondom het theater zijn opgesplitst over verschillende locaties en verschillende categorieën. Wat voorop staat, is het multifunctionele nut. Zo zijn er uiteraard theatervoorstellingen, maar ook live opera’s op het plein en wordt er uitbundig carnaval gevierd.

Daarnaast biedt het theater de ruimte voor zakelijke gelegenheden en privéfeesten. Er kan vergaderd worden, maar er worden ook recepties en congressen gehouden. Het theater van ’s-Hertogenbosch is bijzonder veelzijdig.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Medewerkers op de vloer

Om zo’n groot theater als deze te runnen, is er een groot en uitgebreid personeelsbestand nodig. Dit bestaat voor een groot deel uit technische mensen en mensen in de horeca en bij de kassa/receptie. Daarnaast is er natuurlijk een directie, administratieve kant en is er ruimte voor stagiaires.

Horecavloer van vloeistofdicht pvc

Tussen de inkomhallen en de theaterzalen bevinden zich de foyers. Dit is het Franse woord voor verwarmde ruimte. Hier komen gasten samen voor, tijdens en na de voorstelling. Onder andere hier staan bars waar verschillende dranken en lekkernijen genuttigd kunnen worden.

Vanuit een duurzaam, hygiënisch en veilig perspectief heeft het theater besloten om hier vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout te laten plaatsen. In totaal heeft Boekhout hier zes bars voorzien van een fraaie vloeistofdichte pvc vloer.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Functie vloeistofdichte pvc vloer achter de bar

Er is niet zomaar gekozen voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout. Onze tegelvloeren van 50 x 50 centimeter met een dikte van 10 millimeter zijn eenmaal verlijmd en gelast de ideale vloer voor achter de bar.

Dit komt omdat de vloer door en door antislip is, geen vuil en vocht opneemt of doorlaat en licht verend is. Glazen vallen niet direct stuk, gelekte dranken vormen geen slipgevaar en achteraf is de bar in een handomdraai helemaal schoon.

Wat vindt het theater?

Het contactpersoon bij het theater was Marie-José. Nu de vloer ongeveer een half jaar ligt (januari 2018 gelegd), zijn we benieuwd naar haar ervaringen. Uiteraard spreekt zij ook namens de medewerkers die meerdaags op de vloer te vinden zijn. Er zijn geen klachten bekend volgens haar. De vloer doet het bijzonder goed, ziet er goed uit en is helemaal top. Wij van Boekhout Bedrijfsvloeren zijn natuurlijk enorm trots om dit te horen.

Daarom willen wij het Theater aan de Parade hartelijk danken voor de fijne samenwerking en het leuke bezoek. Wellicht tot in de toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Cafévloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen