Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Transformatie naar innovatief bedrijfsconcept

’t Pleyn in Arnhem bestaat nu ongeveer twee jaar, maar kent een rijke historie. Eerder was dit pand samengevoegd met het naastgelegen pand waar nu De Betuwe Scooters zit. Dit grote pand heette destijds vanaf de vijftiger jaren ‘Hotel Cafe de Betuwe’. Deze werd gerund door de overgrootouders en ouders van huidige huurder Jan.

Toen het pand op een gegeven moment verkocht werd, is het in twee delen opgesplitst. De Betuwe Scooters heeft eerst zijn intrek genomen, maar het andere gedeelte vond geen huurder. De verhuurder wilde het pand wel verhuren, maar niet aan mensen die het na een jaar weer zouden afstaan. Daarom zou Jan eigenlijk de enige geschikte man zijn. Maar Jan zag dit allemaal niet zo zitten en had heel ergens anders zijn draai gevonden.

Maanden gingen er overheen en vele gesprekken later is Jan toch op inkeer gekomen en heeft hij besloten om het bedrijfsconcept van ’t Pleyn te gaan exploiteren. Dit is een gedurfd innovatief concept die u waarschijnlijk nog niet vaak bent tegengekomen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Historie ‘t Pleyn

In de jaren 50 en daarna werd het café altijd drukbezocht, terwijl het café eigenlijk veel te groot was voor haar dorpsomvang. Dit kwam omdat er altijd wat te doen was van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het café kende daardoor ook een grote groep van vaste klanten. Vooral de mensen van het staatsexamen waren hier vaak te vinden.

Deze mensen werden destijds ingezet om vaak zenuwachtige kandidaten hun rijbewijs te laten halen. Dit ging niet altijd zonder slag of stoot en er was vaak veel geduld en gepraat voor nodig voordat deze mensen het aan durfden de auto in te stappen. Zoals u zich misschien kunt indenken, hadden zowel de gasten als het personeel er enorme schik in om dit schouwspel onder het genot van een kop koffie te aanschouwen. Het werd haast een sport om te komen kijken. Gelukkig konden de rijexamen kandidaten er vaak achter ook wel om lachen met hun rijbewijs in handen!

Het bedrijfsconcept van ’t Pleyn

Na de rijke historie van café te zijn geweest, wilde Jan iets anders. Daarom begon hij met een lunchroom in combinatie met een ijssalon. Toch kwam het gevoel van de bar terug en begon hij ook diverse drankjes aan de bar te verkopen.

Tegenwoordig komen de oude vast gasten van het café weer terug aan de bar terwijl ernaast kinderen hun ijsje kunnen ophalen en aan de andere kant heerlijk geluncht wordt. Tijden veranderen en daar moeten we in mee gaan zegt Jan. Daarom heb ik gekozen voor een modern en innovatief concept die alle seizoenen kan draaien en toch goed combineert.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Keukenvloer van vloeistofdicht pvc met vele voordelen

Voordat de keuken ingericht kon worden, was het belangrijk dat de ondervloer werd voorzien van een vloeistofdichte vloer. Oftewel een vloer die vloeistoffen niet doorlaat. Daarom heeft Jan gekozen voor een pvc keukenvloer van Boekhout.

Dit type vloer is erg geschikt voor de keuken, volgens Jan zelfs de meest ideale keukenvloer. Waarom dit zo is, legde Jan haarfijn uit. Er kan op gewerkt worden zonder dat mensen uitglijden (ook in natte toestand) en het ruimt gemakkelijk op. Voedselresten zijn makkelijk te verwijderen en de vloer blijft er prachtig uitzien. ‘Echt een topvloer’!

Bedankt en een fijne toekomst!

Wij van Boekhout vinden het een eer om bij jullie een vloer te hebben mogen leggen! Het was ons ook een waar genoegen om nog eens een kijkje te mogen nemen in de keuken. We wensen jullie allemaal een fijne toekomst toe en bedankt voor de fijne samenwerking!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen