Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het servicebezoek

De vloer ligt er sinds de zomer van 2016 in. Het service bezoek heeft precies twee jaar later plaats gevonden. Tijdens dit bezoek is gesproken met Arjen Koomen. Hij is hier vice-voorzitter van het 26e Barcollegie en 1e commissaris van de sociëteitscommissie. Dit komt op de Voorstraat vooral tot uiting in het regelen van A tot Z van de gegeven feesten en bijeenkomsten.

Hij vertelde dat de ruimte misschien relatief klein oogt, maar toch dagelijks zo’n 60 man herbergt. Op sommige dagen kan dit zelfs oplopen tot 100 man! Door bovengenoemde omstandigheden is de vloer de afgelopen twee jaar behoorlijk op de proef gesteld. Toch zegt Arjen dat de vloer zich erg goed houdt. Hij heeft dan ook geen klachten of klachten gehoord.

'Gebroken glazen en schuivende mensen horen nou eenmaal thuis op deze vloer. Tuurlijk komen beschadigingen wel voor, maar deze slijten er zo weer uit.' Aldus Arjen Koomen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Blijvend één geheel

Ook na deze tijd is de vloer nog steeds één naadloos en vloeistofdicht geheel. Dit komt door de ijzersterke 3- voudige borging van de vloer. Voorafgaand aan het leggen is vloer egaal en stofvrij gemaakt voor de beste verlijming. Vervolgens zijn de tegels met een tweecomponenten lijm en een koudlas op de ondervloer aangebracht. Tot slot is de voeg open gefreesd en dichtgelast met een pvc lasrobot. Hierdoor zijn alle vloerdelen onderling met elkaar versmolten waardoor één geheel is ontstaan.

Een vloeistofdichte podiumvloer

Voor het bestuur van de vereniging is een ophoging gemaakt in de vorm van een soort podium. Dit podium is ook bekleed met de vloeistofdichte pvc tegels. Door de naden goed dicht te lassen en waar nodig te kitten is de vloeistofdichtheid en lange levensduur gewaarborgd.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

De ideale studentenvloer

Na het gesprek was goed duidelijk dat de vloeistofdichte Boekhoutvloer uitstekend bestand is tegen de hossende studenten. Mocht u willen weten wat Boekhout voor uw studenten vereniging kan betekenen? Bezoek dan eens onze website of neem spontaan telefonisch contact met ons op.

Bij deze willen wij studentenvereniging UMTC van harte bedanken voor de fijne samenwerking. Daarom zeggen wij toepasselijk: ‘Proost op een gouden toekomst!’

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Restaurantvloeren

  • Studentproof vloeren

Klik hier voor meer toepassingen