Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De meest ideale en schoonste slagerijvloer

U kunt zich voorstellen dat er bij de bereiding van de duurzame producten in de slagerij een hoop viezigheid ontstaat. Het bereiden van voedsel gaat namelijk niet zonder slag of stoot.

Om deze reden is het van groot belang dat er te allen tijde hygiënisch en veilig gewerkt kan worden. Een schone en veilige vloer helpt hier enorm bij. Begin 2016 heeft Boekhout in de slagerij een vloeistofdichte pvc vloer gelegd die al deze functionaliteiten behartigd.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een Boekhoutvloer in de slagerij

Vuil, vocht, vet en olie dat op de vloer terecht komt, moet ergens heen. Onze vloeren zijn naadloos en niet zuigend. Er trekt niks in en vuil kan zo nergens anders heen dan op de vloer te blijven liggen. Hierdoor is het een fluitje van een cent om de vloer weer schoon te krijgen.

Aan de andere kant is de vloer ook veilig. Dit komt door de centimeter dikke antislip constructie. Het materiaal is door en door van hetzelfde materiaal gemaakt dat compleet antislip is. Slijtage is nauwelijks tot niet te zien en de antislipfunctie blijft behouden. Dit maakt onze vloeren tot de meest ideale slagerijvloer.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Op bezoek bij de scharrelslager

Niets is mooier dan een tevreden klant. Om te weten te komen om een ieder tevreden is, zijn we halverwege 2018 langs geweest. Na een zeer vriendelijk ontvangst tijdens de drukte (complimenten hiervoor!) hebben we ter oren gekregen dat de vloer fantastisch bevalt.

In het verleden was er wel een probleempje met de oploop naar de koelcel, maar dit kwam omdat er een miscommunicatie was geweest in de interpretatie van de klantwens. Gelukkig is dit probleem vervolgens direct precies naar wens opgelost.

Nu rest ons niks anders dan de scharrelslager van harte te bedanken en veel geluk te wensen in de toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • HACCP-vloeren

  • Koel- en vriescelvloeren

  • Slagerijvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen