Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom een Boekhout vloer?

De garage bij Saabsupply is in totaal meer dan 500 vierkante meter groot. Op dit oppervlak worden dagelijks meerdere auto’s onderhouden, gerepareerd en gestald. Er zijn een aantal praktische werkplekken met bruggen en gereedschapskasten ingericht voor de monteurs. Hier wordt fanatiek aan de auto’s gesleuteld.

Tijdens dit proces is er een grote kans dat gereedschap valt en dat er olie en vuil op de grond terecht komt. Daarnaast moet deze vloer ook bestand zijn tegen het gewicht van al deze auto’s en moet hij niet beschadigen als er wrijving is bij bijvoorbeeld het wegrijden van de auto’s. Een sterke werkvloer is dus van groot belang.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Het leggen van een naadloze, sterke en vloeistofdichte pvc vloer

De ideale vloer voor de werkzaamheden bij Saabsupply is een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout vloeren. Deze is compleet naadloos en supersterk. Daarnaast veroorzaakt olie geen slipgevaar door het pvc materiaal dat door en door antislip is.

De vloer bestrijkt het gehele oppervlak behalve op de punten waar de bruggen staan. Daar is netjes omheen gewerkt. De inrit van de garage is verstevigd en taps oplopend gemaakt met een speciale strip. Nu kunnen auto’s naar binnen en buiten rijden zonder de vloer te beschadigen.

Onderhoud vloeistofdichte pvc vloer

Voor deze garage is bewust gekozen voor zwarte tegels. Hierdoor is de vloer niet alleen functioneel, maar ook blijvend representatief. Dit komt doordat onder andere bandensporen niet te zien zijn. Het onderhoud in de vorm van schoonmaken is zeer eenvoudig. Gebruik pH-neutrale zeep en indien mogelijk een schrob zuigmachine. Voor deze garage werkt dit apparaat goed omdat deze overal goed bij kan.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

De mening van de klant

Marc en medewerkers hebben niks te klagen over de vloer. Hij is ideaal schoon te maken, zier er modern en strak uit en werkt comfortabel. Het materiaal veert lekker iets mee en het dempt uitstekend geluid.

Namens Boekhout willen we iedereen bij Saabsupply van harte bedanken voor de leuke samenwerking. Veel geluk in de toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen