Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Hygiëne en veiligheid voorop in de keuken

Omdat er dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt gekookt in de keuken van het cateringbedrijf is hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Daar hoort ook een goede vloer bij. Deze vormt namelijk de basis waarop alles gebeurt. Destijds begin 2017 is er daarom gekozen om een vloeistofdichte Boekhoutvloer te laten leggen. Hierop kan zorgeloos op gewerkt worden.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Eigenschappen vloeistofdichte keukenvloer van pvc

Wat in de keuken vooral opgaat is het gemak van het schoonmaken en het comfort van de vloer. De vloer is licht buigzaam en compleet antislip. Daarnaast is het materiaal niet zuigend en compleet naadloos. Hierdoor hecht voedsel, vuil en vocht niet aan de vloer en is het dus makkelijk te verwijderen. Door putten op gelijke hoogte met de vloer aan te brengen, kan er ook voorkomen worden dat mensen in gaten lopen.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

De mening van Rosco Catering

Eigenlijk was het servicebezoek een jaar na oplevering zo gepiept. Fabian Broers en zijn medewerkers zijn erg content met de vloer en hebben geen klachten. Het is erg druk door de vele opdrachten en daarnaast moeilijk om alles rond te krijgen door het te kort aan personeel in de horeca. Na enkele sfeerfoto’s zijn we voldaan vertrokken bij een tevreden klant. Daar gaat het om. Daarom willen we iedereen van Rosco Catering enorm bedanken. We wensen jullie een gelukkige toekomst toe!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen