Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De beste vloeistofdichte banketbakkerijvloer

Begin 2017 heeft Boekhout in de gehele banketbakkerij een vloeistofdichte pvc vloer gelegd. Dit heeft een aantal functionaliteiten met zich meegebracht, naast dat het ook mooi staat. Wij van Boekhout kunnen deze functionaliteiten natuurlijk feilloos benoemen, maar nog belangrijker is het als de klant deze erkend. Daarom zijn we ongeveer een jaar na oplevering langs geweest om te kijken hoe het gaat bij Holtkamp.

Tijdens het bezoek is er gesproken met Jordy Cambach, productiemanager in de banketbakkerij. Hij is erg enthousiast over de vloer en zegt dat dit de ideale banketbakkerijvloer is. Het is fijn om op te werken, gemakkelijk schoon te maken en lekker stroef om op te lopen. De andere gesproken medewerkers beamen dit terwijl ze druk bezig zijn met het maken van de lekkernijen. Zo ziet Boekhout hun klanten het liefst. Helemaal tevreden.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Bedankt Patisserie Holtkamp!

Bij deze willen wij Patisserie Holtkamp van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek. Jullie bedrijf heeft ons geïnspireerd in de vorm van klantomgang en ambacht op grote schaal. Wij denken een gouden formule waar iedereen blij van wordt. Bedankt!

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Bakkerijvloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

Klik hier voor meer toepassingen