Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De toepassingen op de werkvloer

Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Dit betekent dat de keuken ook de hele dag geopend is. Hiervoor is een goede werkvloer van groot belang. Kijk bijvoorbeeld naar de spoelkeuken. Al het afwas van die dag komt terecht in de spoelkeuken. Borden, bestek en bijvoorbeeld pannen uit de keuken nemen vuil met zich mee. Vet, olie en etensresten komen onoverkomelijk op de vloer terecht. Terwijl alles druk draaiende is, moet dit natuurlijk geen belemmering vormen voor het keuken- en bedieningspersoneel.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Vloeistofdicht en volgens de HACCP normen

Door te kiezen voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren glijdt personeel niet uit en kan vocht en vuil geen kant op. Het pvc dat gebruikt wordt voor deze tegelvloeren is door en door antislip en laat geen vuil of vocht door. Doordat het vloersysteem compleet naadloos is, is deze vloer ook nog eens ideaal schoon te maken. Zo is de vloer perfect geschikt om de hele dag te gebruiken.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Feedback op de pvc vloer bij Noflik Langwar

Zowel het keuken- als bedieningspersoneel inclusief de eigenaar zijn zeer te spreken over de werkvloer. ‘Eigenlijk is er niks op aan te merken’. De vloer werkt fijn en is goed schoon te maken. De lichte demping zorgt voor een beter loopgemak en geen schrikreacties als iets op de vloer valt.

Wij als Boekhout Bedrijfsvloeren zijn blij dat de vloer zo goed bevalt. We willen Noflik Langwar van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen