Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Werkzaamheden op de vloer van De Garage

De Garage werkt als een reguliere garage, maar wordt ingevuld door voornamelijk leerlingen. Bijvoorbeeld voor een grote beurt wordt minder geld gerekend dan bij een andere garage. Anderzijds kost het wel meer tijd om de auto te controleren en op te lappen. Hiermee stimuleren de klanten het leerproces van de leerlingen aanzienlijk. U hoeft niet bang te zijn voor eventueel onopgeloste zaken. Het ervaren ‘management’ controleert elk detail en oordeelt elk opgeknapt onderdeel stuk voor stuk.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Samenwerking MBO

Leerlingen van het 1e jaar weten soms nog niet eens wat een steeksleutel is. Daarom worden zij eerst theoretisch opgeleid en leren ze bijvoorbeeld de gereedschappen en machines kennen. Vanaf het 2e jaar gaan de leerlingen een week de klaslokalen in om de theorie achter de autotechniek te leren kennen. De andere week zijn ze werkzaam in de garage. Zo leren ze geleidelijk aan het vak van automonteur.

 

Vloeistofdichte garagevloer van hard pvc

De Garage heeft gekozen voor een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout voor in de garage. Deze is niet alleen functioneel in meerdere opzichten, maar ook erg representatief. De garage ziet er erg professioneel uit en werkt fantastisch. Het gewicht van de auto’s stelt niks voor en bandensporen zullen niet zichtbaar zijn. Ook zal de vloer niet glad worden in natte situaties, zelfs met een plasje olie.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Een voorbeeldvloer voor garagebedrijven

Voor een duurzaam mooi en functioneel blijvende vloer kunt u het beste een pvc tegelvloer van Boekhout aanschaffen. De Garage is niet voor niets 100% tevreden. Deze vloeren zijn gemaakt voor de zwaarste omstandigheden en blijven tientallen jaren goed. Dit komt mede door onze goede leggers. De kwaliteit van de vloer wordt hier namelijk mede door bepaald. De combinatie van de juiste producten, juiste vakmensen en juiste werkwijze zorgen voor een topproduct in uw garage. Wij van Boekhout hebben dit door de jaren heen tot in perfectie uitgemeten met als resultaat erg veel tevreden klanten. 

Mening van De Garage

Iets meer dan twee jaar na het leggen van de vloer zijn we langs geweest om de staat van de vloer te bekijken en te vragen in hoeverre de vloer bevalt. Erik is een van de opzichters in De Garage en heeft ons te woord gestaan. De vloer is perfect voor hier, erg professioneel en bestand tegen alles. Dit geeft een goed voorbeeld voor de jeugd. Zij werken hier dan ook met veel plezier en verantwoording op. Boekhout wil iedereen van De Garage en MBO Amersfoort danken voor hun openhartigheid en we wensen een ieder een goede toekomst.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen