Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

In de zomer van 2017 is La Cubanita Almere overgenomen door mevrouw Kellerman. Voor een nieuwe start heeft zij gekozen om de zaak te verbouwen. De vloer in de keuken en het restaurant zijn hierbij onder andere vernieuwd. Boekhout heeft bijpassende pvc-vloeren geplaatst in zowel het restaurant als de keuken. Nu ongeveer een jaar later is iemand van Boekhout langs geweest om te kijken hoe het gaat bij La Cubanita en wat de klanten en medewerkers van de vloer vinden.

Inrichting La Cubanita Almere

Voor de inrichting van het restaurant gelden net als bij andere franchiseondernemingen bepaalde voorschriften. In ieder geval is er altijd een restaurant, keuken en bar gedeelte. De Cubaanse portretten en schilderijen vind je ook terug in elk restaurant. Zo geldt dat ook in Almere.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Vloeistofdichte keukenvloer die voldoet aan de HACCP normen

In de keuken van La Cubanita Almere is het elke dag feest. Het restaurant zit bijna altijd vol dus er wordt flink wat afgekookt in de keuken. Om deze reden is het erg belangrijk dat er veilig en schoon gewerkt kan worden in de keuken. Een vloeistofdichte pvc-keukenvloer van Boekhout draagt hier zijn steentje aan bij. Het pvc is een centimeter dik, door en door antislip en houdt al het vocht en vuil in de keuken tegen. Deze vloer voldoet dus perfect aan de HACCP-normen en is erg veilig.

Mooie en onderhoudsvriendelijke pvc vloer in restaurant en bar

Waar de gasten komen, moet het mooi en aangenaam zijn. Boekhout heeft daarom hier een representatieve en sfeervolle pvc-designvloer geplaatst. Als alle gasten weg zijn en het tijd is voor de schoonmaak, kan de dweil over de vloer. Vuil en vocht laat gemakkelijk los want dit hecht nauwelijks aan het niet zuigende pvc. Zo is de vloer binnen no- time gereed voor de volgende drukke dag.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

De mening van de klant

 Mevrouw Kellerman is erg tevreden over de vloer en vond de communicatie in elke fase erg prettig. De keukenvloer heeft veel voordelen wat betreft het gemak in onderhoud en het veilige gevoel. Het restaurant is vooral een stuk aantrekkelijker geworden door de pvc-designvloer. Daarnaast is ook deze vloer erg functioneel met betrekking tot schoonmaak en antislip.

Al met al is iedereen van La Cubanita Almere erg tevreden. Bedankt!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Restaurantvloeren

  • Restaurantvloeren design

Klik hier voor meer toepassingen