Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De werkzaamheden op de keukenvloer

In de keuken worden voornamelijk pannenkoeken gebakken. Hierbij wordt wel eens wat gemorst. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de werkzaamheden. Bijvoorbeeld olie kan slipgevaar veroorzaken en beslag kan de vloer vies maken. Dit moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden. Het restaurant wordt dagelijks goed bezocht, daarom is het ook van belang dat de vloer robuust genoeg is om lang mee te gaan.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Vloeistofdichte vloer volgens HACCP-normen

De oplossing voor deze keukenvloer is een vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Eind 2017 is deze geplaatst. Deze vloer is compleet naadloos, vloeistofdicht en vloeistofkerend. Voldoet perfect aan de HACCP-normen en is een genot om op te werken.

Dit is gerealiseerd door de vloer te verlijmen met de ondervloer, vervolgens de tegels onderling met koudlas te versmelten om tot de slot de voegen dicht te lassen met een pvc-lasrobot. De afwerking van pvc-plinten zorgen voor de finishing touch wat betreft schoonmaakgemak en hygiëne.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

De mening van Koeckers

Ongeveer een jaar na plaatsing is Boekhout langs geweest om te kijken in welke staat de vloer verkeert en wat de werknemers ervan vinden. Over het algemeen is iedereen erg tevreden over de vloer. De vloer dempt goed en is goed schoon te maken.

Het enige nadeel hierbij is dat de grote hoeveelheden olie de vloer toch glad maakt. Op de vloer wordt namelijk de hele dag met olie gewerkt. Het enige wat hieraan te doen is, is een goede schrob zuigmachine aanschaffen en bij het schoonmaken goed te spoelen. Koeckers gaat zelf kijken welke optie van hen het meest geschikt is.

Bedankt Koeckers voor de feedback en een kijkje bij jullie in de keuken!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Cafévloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen