Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

‘Ik wist niet precies wat ik wilde tot ik dit bedacht op een gegeven moment. Ik ben een enorme kattenliefhebber en wil ze graag evengoed vakantie laten vieren. Toen ik dit vertelde aan mensen in mijn omgeving verklaarden ze me voor gek. Toch tegen beter weten in ben ik toch gestart, omdat ik er wel in geloofde en dat nu nog steeds doe.’

Nu jaren later heeft Miranda voor elkaar gekregen wat ze wilde bereiken. Het verblijf staat goed bekend en is daarom vooral in de zomer al vroeg volgeboekt. Elke klant is bij haar gekomen middels mond tot mondreclame. Knap werk als je je bedenkt hoe online de wereld is geworden. Miranda doet hier nauwelijks aan mee. Een website is er wel, maar hier gaat geen aandacht naar uit.

In totaal zijn er nu 60 comfortabele en schone verblijven. Deze zijn onderverdeeld in drie gescheiden ruimtes. Ironisch genoeg is het kattenverblijf gevestigd aan de Hondstraat in Velddriel. De naam hiervan is Kattenpension Tommie.

Buitenverblijfvloer van sterk Boekhout pvc

De katten in het pension hebben zo hun behoeftes. Daarom is een sterke en vloeistofdichte vloer essentieel. Op die manier kan vocht en vuil niet in de vloer trekken en is het gemakkelijk om de vloer schoon te houden. Daarom is ervoor gekozen om vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout in de buitenverblijven te leggen. Deze zijn middels een 3-voudige borging compleet naadloos en vloeistofdicht aangebracht.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Op bezoek bij het katten pension

In maart 2017 is de vloer in het katten pension gelegd. Nu een jaar later is Boekhout langs geweest om te kijken hoe het gaat. Miranda is eigenaresse van het pension en laat met trots het verblijf zien. De meeste katten liggen ongestoord te flanneren terwijl er ook een paar spelbrekers tussen lopen die flink aan het miauwen zijn.

‘Niet omdat ze het niet naar hun zin hebben, maar vooral omdat ze aandacht willen’, zegt Miranda met een lach. Aan alles is te zien dat de katten hier verwend worden in een schoon verblijf met passievolle kattenliefhebbers. Ook de vloer heeft met dit comfort te maken. Daarom heb ik Miranda gevraagd wat ze nou eigenlijk van de vloer vindt.

De mening van de klant

Miranda is niet helemaal tevreden, maar ook niet ontevreden. De vloer doet goed zijn werk, maar er zijn ook nadelen. De drie voornaamste struikelpunten zijn 1. Het moeilijk kunnen opruimen van haren. 2. De zichtbaarheid van vuil. 3. De slijtlaag van de vloer.

 

  1. De haren van de katten moeten gemakkelijk te verwijderen zijn. Helaas werkt de antislip functie van de vloer hier in dit geval tegen.
  2. Vuil moet niet direct zichtbaar zijn om toch een schoon aangezicht te geven. De pvc-tegels die Boekhout gebruikt zijn altijd egaal van kleur. Hierdoor is de vloer inderdaad best besmettelijk omdat vocht en vuil goed zichtbaar is. Voor toepassingen als keukens en garages is dit juist vaak erg prettig. Een gemêleerd design zal uitkomst bieden.
  3. Het laatste punt is de slijtlaag. Op elke vloer zullen krassen komen in de loop der tijd. Ons pvc slijt langzaam laagje voor laagje. Door gewoonweg de vloer te gebruiken zullen dus zichtbare slijtplekken en krassen binnen korte tijd wegslijten. In het buitenverblijf werkt dit in zijn nadeel omdat er weinig op gelopen wordt, waardoor slijtplekken niet of nauwelijks verdwijnen in de loop der tijd.

Het eindcijfer

Misschien herkent u zich wel in het volgende. Op een dag besluit u ’s avonds lekker naar de bios te gaan. Achteraf bleek de film toch niet zo leuk als u van tevoren had gedacht. Uw cijfer voor de film is een 7. Wat is de kans dat u deze film aanraadt aan vrienden? 0%, u vond de film daar gewoon niet goed genoeg voor. Zo beschreef Miranda het cijfer voor onze vloer ook ongeveer. Een zeven, misschien een acht. ‘Maar ik zou hiervoor niet weer zo’n vloer aanschaffen’.

Toch wil Boekhout Miranda en ieder ander van Kattenpension Tommie enorm bedanken. Het eindresultaat is niet helemaal wat jullie verwacht hadden, maar dit is een goede les voor ons beiden om het in de toekomst anders te doen. Hartelijk dank voor jullie eerlijke feedback en veel succes in de toekomst met jullie passievolle werk!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Dierenasielvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Showroomvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen