Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het ontstaan van de motorzaak

Ook in Nederland zijn Harley’s enorm populair onder motorrijders. Echte liefhebbers hebben hier goed geld voor over. Iedereen wil stralen met zijn motor. Laten we wel wezen, dit is oprecht stoer.

Bjorn Boute deelt de passie voor motoren en vooral voor Harley’s. Al sinds 2003 is hij werkzaam in deze branche en heeft inmiddels zijn eigen zaak genaamd Harley Service. Dit bedrijf is gestart op 1 februari 2015 aan de Hoeven 13 in Haarsteeg, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Op dit adres is ook het huisadres van Bjorn en zijn vrienden Kimberley gevestigd, het is dus een zaak aan huis.

U kunt hier terecht met alle Amerikaanse motoren, en vooral Harley’s uiteraard. De zaak kenmerkt zich door het hoge service en communicatieniveau. ‘Door klein en aan huis te werken, kan ik dit ook echt waarmaken.’ Wat de werkzaamheden betreft zijn Bjorn en Kimberley vooral bezig met de reparatie, restauratie en customizing van allerlei Amerikaanse motoren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Ideale oliedichte- en vuil werende vloer

Bij Harley Service wordt de hele dag door druk gewerkt. Er zijn veel motorliefhebbers die het specialisme erkennen en de service waarderen. Stilzitten is dus geen optie. Met alle reparaties en onderhoud wordt altijd wel iets geknoeid. Vuil en vocht is niet te voorkomen. Daarom is het van groot belang dat de vloer niets doorlaat.

Vandaar dat om die reden is gekozen voor een vloeistofdichte pvc-vloer van Boekhout. Deze vloer laat geen vuil en vocht door, zelfs olie niet. Daarnaast wordt de vloer niet glad door zijn goede antislipwerking en is hij ideaal te reinigen. Precies de eigenschappen die Bjorn en Kimberley bevestigden in het gesprek.

Vloeistofdichte pvc-motorzaakvloer bij Harley Service

Om alle werkzaamheden veilig met weinig onderhoud uit te voeren, heeft Bjorn ervoor gekozen om een vloeistofdichte pvc-vloer van Boekhout aan te schaffen. Deze vloer heeft nagenoeg de perfecte eigenschappen voor de motorzaak.

Ik ben op bezoek geweest in Haarsteeg om te kijken hoe de vloer bevalt. Met de slechte timing die ik had, kwam ik aan op zeer druk moment. ‘Geeft niet hoor, het is hier altijd druk!’ Zegt eigenaar Bjorn. ‘Gelukkig maar, ik zal niet te lang blijven!’ Antwoord ik. In de zaak staat een drietal motoren. Twee op de vloer en één op de brug. Buiten staan nog tientallen motoren klaar om onder handen genomen te worden.

Het duo is druk bezig met de motor op de brug. ‘Dit is echt een zware hoor, 1500cc.’ Roept Bjorn. ‘Ik kwam eigenlijk even kijken hoe het gaat met de vloer, zijn jullie tevreden?’ ‘Ja ontzettend, werkt ideaal en ziet er goed uit. Lekker gemakkelijk schoon he, ja dat zie je nu niet maar ja we zijn ook druk bezig.’ Op de vloer ligt menig onderdeel en het vuil wat eraf is gekomen, is goed te zien.

‘Ik kan niet anders zeggen dat het een goede vloer is en die Robin is ook echt een fijne vent. Hij wist precies waar hij het over had en hij heeft geleverd wat hij beloofd had. Echt een ondernemer. Hoe gaat het nu met hem?’ Ja het gaat goed, we zijn inmiddels verhuisd naar Nieuwegein en hebben nu een nog grotere capaciteit om nog meer mensen blij te maken met onze vloeren. ‘Ik had niet anders verwacht, mooi om te horen!’

Hierna ben ik toch langer gebleven dan ik bij voorbaat dacht. Zeker omdat ze zo druk waren. Maar goed tijdens het reviseren van de motor konden ze toch prima het gesprek op gang houden. De voornaamste kwaliteitseigenschappen die Bjorn en Kimberley noemden, waren:

  • ‘De vloer is niet glad. Ook met olie, vuil of vocht niet. Veilig en comfortabel.
  • ‘Hij dempt lekker, we kunnen er goed op werken en vallend gereedschap maakt niet zo’n keihard lawaai.’
  • ‘Als we hierna een grote schoonmaak doen, is alles zo weer schoon. Olie kan gewoon een week blijven liggen en daarna ruim je het op en zie je er niks meer van. Nou beter dan dat wordt het niet.’

Bedankt Harley Service!

Het bezoek in de zomer van 2018 was zeer leuk. Er zijn toen der tijd een aantal foto’s gemaakt en daarna heeft Harley Service nog een aantal foto’s naar ons opgestuurd. We vonden het erg leuk om met jullie samen te werken en hebben genoten van jullie enthousiasme en karakters.

Namens Boekhout willen we jullie hartelijk danken en wensen we jullie een succesvolle toekomst toe. Maak er een mooi avontuur van!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Showroomvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen