Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Eet- en trouwgelegenheid

Grenzeloos en Zo biedt ruimte voor zowel terrasgasten als mensen die komen dineren. Daarnaast zijn er veel arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld de mogelijkheid om te trouwen. Het fijne restaurant met uitgebreide terras biedt hier voldoende ruimte voor.

Dat mensen hier graag verblijven, komt door de gemoedelijke en ongedwongen sfeer die hier gecreëerd is. Hier zijn vooral eigenaren Hellen Dam en Eduard Schipper verantwoordelijk voor. Deze hardwerkende mensen zijn van nature zeer spontaan en gastvrij ingesteld waardoor zij deze prettige omgeving hebben weten tot stand te brengen. Ook op het gebied van communicatie is dit goed te zien. Zo vertelde Hellen dat er veel gasten reserveren per WhatsApp. Dit toont goed de laagdrempeligheid van deze accommodatie aan.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Op servicebezoek bij Grenzeloos en Zo

In de maand januari 2017 heeft Boekhout Bedrijfsvloeren een vloeistofdichte keukenvloer geplaatst in de keuken van het restaurant. Nu anderhalf jaar later is Boekhout spontaan langs geweest om te kijken of alles nog steeds naar wens is. Tijdens het bezoek is gesproken met de eigenaren Hellen Dam en Eduard Schipper en chef kok Gerard Slot.

Ideale werkvloer voor de keuken

Tijdens het gesprek kwam al gauw naar voren dat iedereen super tevreden is met de vloer. Het wordt zelfs elke dag geroepen. Ideaal om schoon te maken, loopt erg lekker en ziet er blijvend mooi uit. De vloer wordt daarnaast ook erg goed onderhouden door chef kok Gerard. Hiervoor gebruiken ze PH- neutrale groene zeep met veel water.

Wel zijn ze op zoek naar een manier om vocht na de schoonmaakbeurt te verwijderen. Hiervoor is een schrobzuigmachine erg geschikt, maar deze is te hoog om onder de stellingen in de keuken te komen. Daarom wordt er waarschijnlijk gekozen om een waterstofzuiger aan te schaffen. Dit bespaart veel tijd in verband met het aantrekken van de vloer en het verwijderen van vocht en vuil om de pootjes.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Functionele afloop en putten op gelijke hoogte

Zoals te zien, loopt de vloer vanaf de afwashoek af richting te keuken. Hier is bewust voor gekozen zodat de water en vuil richting de putten wordt afgevoerd. Voor de veiligheid zijn de putten op gelijke hoogte met de vloer geplaatst.

Een hygiënische en veilige werkvloer met blijvende antislip

De gehele keukenvloer is door en door antislip. Hierdoor glijdt het personeel ook in natte omstandigheden niet uit op de vloer. Ter voorkoming van slijtage aan de wanden en ophoping van vocht en vuil langs de randen zijn er pvc plinten geplaatst rond de gehele keukenvloer. Hierdoor is de vloer nog hygiënischer en functioneler.

 

De mening van Koeckers

Bedankt voor de samenwerking

Boekhout wil Grenzeloos en Zo van harte bedanken voor de fijne samenwerking en eerlijke feedback. We zijn er trots op dat we een stukje hebben kunnen bijdragen aan de goede werkzaamheden die jullie als bedrijf doen. Veel succes en geluk!

Heeft u met plezier gelezen? Misschien is een vloeistofdichte keukenvloer ook wel wat voor uw bedrijf? Ook voor andere toepassingen zijn onze robuuste pvc tegelvloeren uitermate geschikt. Check ons aanbod of neem eens spontaan telefonisch contact op: 088 171 7500.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Restaurantvloeren

Klik hier voor meer toepassingen