Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Twee kleursecties in de vloeistofdichte vloer

Het is mogelijk elke kleurcombinatie aan te gaan. In de meeste gevallen zullen wij toch maximaal twee verschillende kleuren aanraden voor de tegels. De voegen zouden dan nog wel een andere kleur kunnen hebben. Bij Wim Mulder is ervoor gekozen om de vloer op te delen in twee kleursecties. De werkplekken met autobruggen zijn voorzien van een zwarte pvc-vloer. Daaromheen is een grijskleurige pvc-vloer geplaatst.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Goed schoon te maken en representatief

Het type vloer waar de garage voor heeft gekozen is een egaal gekleurde pvc-tegel van 50 x 50 centimeter bij 10 millimeter dik. Deze tegels zijn onderling met elkaar verbonden middels een koudlas-verbinding. De vloer is verlijmd met de ondervloer en is naadloos in de voeg versmolten met een pvc-lasrobot.

In totaliteit maken deze eigenschappen de vloer tot een erg hygiënische en representatieve vloer. Het materiaal is namelijk niet zuigend, naadloos en laat niets door. Door het strakke tegeldesign creëert u een professionele ruimte.

Antislip en isolerend met een groot loopcomfort

In garages is het belangrijk dat de vloer antislip is en dat mensen er lang op kunnen werken zonder lichamelijke klachten. Vloeistofdichte vloeren van Boekhout dragen hier goed aan bij. Onze vloeren zijn door en door antislip en veren iets mee. Zo is het zelfs in natte toestand en met olie op de vloer mogelijk om zorgeloos door te werken en niet uit te glijden. De structuur zorgt daarnaast voor een fijn verend loopoppervlak die warmte isoleert.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Mening van de garage

Ongeveer driekwart na plaatsing is een collega van Boekhout vloeren langs geweest bij het autobedrijf om te kijken hoe het gaat met de vloer en het bedrijf. Het was relatief druk en daarom is er een kort gesprek geweest met een van de monteurs en gevraagd om zijn mening. ‘De vloer bevalt hartstikke goed, ziet er goed uit en ik heb het idee dat het in de winter ook een stukje warmer was hier door de vloer, kan dat?’ Zei deze meneer. Ja zeker kan dat, was het antwoord met een blijk van waardering voor de tevredenheid.

Namens Boekhout willen we eenieder van Autobedrijf Wim Mulder van harte bedanken en een gelukkig toekomst wensen!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Rijwielhandelvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen