Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het servicebezoek

Tijdens het servicebezoek op 25 mei 2018 is gesproken met de laboratory manager Albert Bhoera (ing.). Aan hem is gevraagd wat hij van de vloer vindt en wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden. De vloer ligt er inmiddels sinds november 2017 in, dus het is tijd om de klant om feedback te vragen.

‘Over het algemeen is de vloer erg naar wens, maar zie je die vlek daar? Dat komt niet door jullie hoor, maar ik zou wel willen weten hoe ik dat schoon kan krijgen.’ Hij wijst naar de deuropening die leidt tot de werkplaats.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Schoonmaakadvies

Sinds de plaatsing is de vloer veel in gebruik geweest en dit is ook op bepaalde plekken goed te zien qua hoeveelheid vuil. Vooral in de looppaden en op de lichte vloer is duidelijk vuil te zien. De bron van dit vuil ligt volgens Albert bij de werkplaats en niet aan de vloer. Als de bron is aangepakt, wil Albert ook graag wijzigingen in het schoonmaakbeleid zodat de vloer mooi schoon blijft.

Om deze reden heeft Boekhout een schoonmaakadvies gegeven. PH- neutrale zeep en een schrob zuigmachine zijn voor deze ruimte het belangrijkste.

Extra tegels

‘Nu je er toch bent, heb ik nog iets. Achter deze apparatuur is een geul aanwezig die ik graag dicht wil hebben. Kan dat met een paar losse op maat gesneden tegels?’ De geul is ongeveer 19 centimeter breed en loopt achter de machines, apparatuur en bureaus langs. ‘Het liefst een soortgelijk gekleurde tegels’. Het lange gele rooster is een doorn in het oog en kan natuurlijk gemakkelijk mooi gemaakt worden op deze manier.

Chemische afdeling

Wat mij opviel tijdens het bezoek was dat er één ruimte is die niet is bekleed met een pvc-tegelvloer. Hier ligt nog een standaard tegelvloer. Dus daar vroeg ik ook naar, waarom hebben jullie ervoor gekozen om deze ruimte zo te laten? ‘Hier worden allerlei chemicaliën gebruikt. Deze hebben we eerst op de losse tegels getest. Bepaalde sterke chemische stoffen lieten de vloer verkleuren. Daarom is ervoor gekozen om de tegelvloer te laten zitten’.

Met een lach op mijn gezicht vertel ik hem dat hij groot gelijk heeft. Inderdaad de meeste chemische stoffen zullen niks doen met de pvc-vloer. Vraag bij onzekerheid altijd bij ons na of de vloer tegen de desbetreffende stof kan. Voor beide partijen is dit natuurlijk belangrijk om te weten.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Gele belijning

Zoals op alle foto’s te zien, heeft Exova gele belijningen geplaatst om belangrijke machines, afdelingen of apparaten. Hierdoor is de ruimte overzichtelijk, veilig en strak. De gele tape is door Exova zelf geplaatst.

Uiteraard kunt u ook bij ons deze tape, stickers of veiligheidstrips verkrijgen. Voor logo’s en of veiligheidspictogrammen raden wij altijd aan om deze aan te brengen in de halve dikte van de vloer. Dit wordt gedaan door de mal uit te frezen om deze vervolgens te vullen met het desbetreffende logo of pictogram in een kleur naar keuze.

Einde bezoek

Albert liet weten dat hij en zijn team zeer content zijn met de vloer. ‘De vloer bevalt hartstikke goed, fijn dat je even langs kwam.’ Ook Boekhout is zeer tevreden met een klant zoals Exova. Voor dit soort toepassingen is een vloeistofdichte Boekhout vloer namelijk ideaal.

Bij deze willen we Exova bedanken voor de fijne samenwerking en veel geluk wensen in de toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • HACCP-vloeren

  • Industriële vloeren

  • Laboratoriumvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen