Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Hygiënisch pvc met een sfeervol design

Een steriel interieur zonder kleur is helaas vaak bij tandartspraktijken te vinden. Gelukkig dachten ze daar bij Dental Luxe wel anders over. ‘Klanten moeten zich ook bij de tandarts op hun gemak voelen.’ Daarom is gekozen voor een pvc designvloer met een fraai design van gezellige kleuren. Deze ziet er goed uit en is ook nog erg schoon.

Pvc laat geen vuil en vocht door en is zo ideaal te reinigen. Het design waarvoor gekozen is, lijkt uit meerdere houtsoorten te bestaan die in latjes naast en achter elkaar gelegd zijn. De vloer heeft zo de natuurlijke uitstraling van hout met de functionele eigenschappen van hoogwaardig pvc.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Het proces tot oplevering

Eind 2017 zijn we bij Dental Luxe langs gegaan. Wat vonden zij van de communicatie met Boekhout en de levering? ‘We zijn goed en snel geholpen. Jullie leggers hebben uitstekend werk afgeleverd en gelet op de details. Alle plinten zijn goed afgewerkt met kit. Die laatste afwerkingen maakt het voor ons een topvloer.’ Zegt eigenaar B. Dehghan Kohan.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Wat vindt de klant?

De werknemers van de praktijk zijn dus zeer tevreden met het eindresultaat. De vloer heeft een aangenaam design dat de praktijk gezelliger maakt. Uiteraard werkt ook de inrichting hier goed aan mee. De vloer is erg praktisch en goed schoon te maken. Al met al is Dental Luxe zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het eindresultaat.

Boekhout vond het een eer om zijn steentje bij te dragen aan deze mooie praktijk. Bedankt Dental Luxe, wij wensen jullie een fijne toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is een pvc designvloer?

Pvc-designvloeren bestaan meestal uit 5 lagen, opgebouwd van onder naar boven: de onderlaag (balans), de middenkern (stabiliteit), de designprint (het 'kleurtje'), de slijtlaag met voelbare structuur, en als afwerking een UV-beschermingslaag.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Welke ondervloer is geschikt voor een pvc designvloer?

PVC designvloeren worden meestal geplaatst over beton, cementdekvloer of anhydriet. Ook is plaatsing over bestaande vloeren zoals gietvloeren, linoleum of keramische tegels mogelijk. In sommige gevallen kan plaatmateriaal als ondervloer dienen, maar dit is minder gebruikelijk. Uw adviseur zal u informeren over de geschikte ondervloer en installatieprocedure.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • HACCP-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

Klik hier voor meer toepassingen