Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De Pianowinkel

De Pianowinkel beschikt over een eigen werkplaats en is gespecialiseerd in de betere tweedehands piano’s. Het uitgangspunt is het aanbieden van eersteklas piano’s in verschillende prijsklassen. Op alle instrumenten, zowel nieuwe als gebruikte instrumenten, wordt 10 jaar garantie gegeven.

Speciaal voor kinderen die willen starten met pianolessen is het mogelijk om een huurkoopregeling te treffen. Deze maakt het mogelijk om voor een laag bedrag per maand piano te spelen zonder verdere verplichtingen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Het aanbod van De Pianowinkel

De Pianowinkel vertegenwoordigt gerenommeerde pianomerken zoals Schimmel, Seiler, Petrof, Pfeiffer, Yamaha, Rösler en May Berlin met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En uiteraard is er een gevarieerd aanbod aan klankkleuren. De piano’s kunnen bijvoorbeeld een romantische toon, maar ook een briljante klank hebben.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Showroomvloer in de winkel

In 2016 besloot De Pianowinkel een nieuwe showroomvloer in de winkel te laten leggen. Men zocht naar een representatieve maar tegelijkertijd functionele vloer. Boekhout Bedrijfsvloeren werd daarom gevraagd een sterke pvc vloer met een realistisch houtdesign te plaatsen. Zulke vloeren zijn sterk genoeg om de piano’s te dragen zonder restindrukken op de vloer achter te laten. Tegelijkertijd ziet de vloer er erg goed uit geeft het de ruimte iets extra’s.

Veelgestelde vragen

Wat is een pvc designvloer?

Pvc-designvloeren bestaan meestal uit 5 lagen, opgebouwd van onder naar boven: de onderlaag (balans), de middenkern (stabiliteit), de designprint (het 'kleurtje'), de slijtlaag met voelbare structuur, en als afwerking een UV-beschermingslaag.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Welke ondervloer is geschikt voor een pvc designvloer?

PVC designvloeren worden meestal geplaatst over beton, cementdekvloer of anhydriet. Ook is plaatsing over bestaande vloeren zoals gietvloeren, linoleum of keramische tegels mogelijk. In sommige gevallen kan plaatmateriaal als ondervloer dienen, maar dit is minder gebruikelijk. Uw adviseur zal u informeren over de geschikte ondervloer en installatieprocedure.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Showroomvloeren

  • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen