Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Modern en hygiënisch met een vloeistofdichte pvc vloer

De hoge hygiëne standaarden zijn bijvoorbeeld al goed te merken in het kantoor, kantine en de toiletten. Alles is spik en span en er ligt een doorlopende vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Dit was wettelijk niet verplicht, maar toch is er gekozen om deze vloer aan te schaffen in verband met hygiëne en representativiteit.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Transparante communicatie

Ongeveer drie jaar voordat Boekhout op servicebezoek is geweest in juni 2018 is de vloer gelegd. Leo van Etten is algemeen directeur en contactpersoon. Wat voor hem vooral belangrijk is, is transparante communicatie. Waarmaken wat je zegt en geen onwaarheden vertellen. Dit geldt voor iedereen in het bedrijf en alle betrokken partijen.

Zo is ook gekozen voor Boekhout. Ook klanten kiezen hierom voor De Nieuwe Slager. Ze proeven de puurheid en de ambacht van het vlees. Bekende klanten zijn bijvoorbeeld restaurantketen La Place en hotelketen van der Valk.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Bedankt!

Namens alle medewerkers van Boekhout Bedrijfsvloeren willen wij De Nieuwe Slager in Naarden bedanken. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en hebben als jong bedrijf veel geleerd van de transparante communicatie.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Cafévloeren

  • HACCP-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Kleedkamervloeren

Klik hier voor meer toepassingen