Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Comfortabele douchevloer

Voor deze toepassingen heeft Boekhout functionele en vloeistofdichte pvc-tegelvloeren aangelegd in twee fasen. In de zomer van 2017 zijn de magazijnvloer en de douchevloer geplaatst. In de zomer van 2018 is de bestaande vloeistofdichte vloer vervangen. De doucheruimte is direct verbonden met het zwembad. De bestaande zwembadvloer is al eerder door een ander bedrijf dan Boekhout gelegd. Dit is wel eenzelfde vloer als degene die wij leveren.

In de zomer van 2017 is deze zwembadvloer doorgelegd tot en met de doucheruimte. Dit ging gemakkelijk door de tegels te verlijmen en lassen met de bestaande pvc-tegelvloer. Om de vloer goed schoon te houden zijn er pvc-plinten aangebracht rondom de doucheruimte. ‘Dit is een veilige, sterke en goed uitziende vloer die past bij het revalidatiezwembad’, zegt Sjaak de Leeuw (technische-en onderhoudsman). De tegels zijn door en door antislip en voelen warm en comfortabel aan doordat ze iets meeveren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Hygiënische en sterke magazijnvloer

Een paar ruimtes verderop is een magazijn net als de doucheruimte ook belegd met de pvc-tegelvloer. Deze vloer is tegelijkertijd met de vloer in de doucheruimte gelegd. Hier is de vloer vooral functioneel in de zin van dat hij goed schoon te houden is en erg sterk is. Veel vuil, vocht en gewicht doet de vloer niks.

Het materiaal van een centimeter dik is dusdanig gefabriceerd dat het geen vuil, vocht, olie of vettigheid opneemt of doorlaat. Hierdoor is de vloer compleet vloeistofdicht en vloeistof kerend en maakt vocht en vuiligheid geen kans. De functionaliteit verschilt ten opzichte van de doucheruimte. Hierdoor wordt de multifunctionaliteit van onze vloeistofdichte pvc-tegelvloeren aangetoond.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veilige en vloeistofdichte antislipvloer van pvc bij het zwembad

In de 2e legfase in de zomer van 2018 is de bestaande vloeistofdichte zwembadvloer (niet van Boekhout) gerenoveerd door een vloeistofdichte pvc-vloer van Boekhout te plaatsen. Deze is direct verbonden met de douchevloeren. Hiervan is inmiddels niks meer te zien.

In het revalidatiezwembad is veiligheid het grootste belang. Normale tegels kunnen in natte situatie al gauw glad worden voor de cliënten. Onder andere daarom is er gekozen voor pvc-antisliptegels van Boekhout. Daarnaast zijn deze pvc-tegels een stukje zachter dan reguliere stenen tegels. Dit bevordert het loopcomfort en zal minder pijnlijk zijn indien iemand valt op de vloer.

Mening van De Hoogstraat

De mensen en cliënten bij De Hoogstraat zijn gelukkig zeer content met de vloer. Wij van Boekhout zijn er trots op dat we een stukje hebben bij kunnen dragen aan de veiligheid en het plezier bij jullie zwembad en douches. Daarnaast zijn we natuurlijk ook blij dat jullie nu een nagenoeg onderhoudsvrij magazijn hebben die aan de verwachtingen voldoen. Bedankt voor de fijne samenwerking en veel geluk in de toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • HACCP-vloeren

  • Kleedkamervloeren

  • Magazijnvloeren

  • Zwembadvloeren

Klik hier voor meer toepassingen