Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Sterk, robuust, vloeistofkerend en ideaal in onderhoud

Dit zijn een aantal losse termen die geroepen werden tijdens het servicebezoek twee jaar na de plaatsing van de vloeistofdichte Boekhout vloer. De werknemers zijn erg content met de vloer omdat het zo fijn werkt. Zo werden de volgende voorbeelden genoemd:

De vloer is sterk in de zin dat het gewicht van de scooters, machines, personeel etc. geen probleem oplevert. Vloeistofkerend in de zin dat onder andere olie niet in de vloer trekt en niet glad wordt. En tot slot is het onderhoud erg gemakkelijk. Je veegt de vloer zo aan en al het vuil trek je makkelijk weg.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Representatieve en professionele werkvloer

Met trots ontvangen de medewerkers hun klanten in de werkplaats, die aansluit op de showroom. De vloer ziet er representatief en mooi uit. Helemaal als het interieur team is geweest en de vloer net schoon is gemaakt. Dit was ook precies de wens van de scooterzaak, melden de medewerkers.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Mening van de klant

Het team van scooterwinkel De Betuwe Scooters is zeer tevreden met de vloeistofdichte werkplaatsvloer. Er zijn geen klachten, alleen maar complimenten. Boekhout is blij dit te horen en is trots een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het succes van de scooterwinkel. Bedankt iedereen van De Betuwe Scooters!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Ateliervloeren

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen