Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een schone werkvloer in de keuken

Voor alle gerelateerde werkzaamheden in de keuken van DADO dient er een schone basis te zijn. Elke keuken heeft met regels omtrent hygiëne te maken. Daarom is een naadloze vloer die gemaakt is van niet zuigend materiaal ideaal. Om deze reden heeft DADO ervoor gekozen om een vloeistofdichte Boekhout vloer aan te laten leggen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Hoe is het nu met de vloer?

In februari 2018 is de vloeistofdichte pvc tegelvloer van en door Boekhout aangelegd in de keuken van DADO. Ongeveer vier maanden daarna zijn we op bezoek geweest om een kijkje te nemen. Is de vloer naar wens? Of zijn er ook nadelen?

Er is gesproken met eigenaar Harm en kokkin Suzanne. De vloer ligt er goed en strak in. Ook Harm en Suzanne beamen dit. Al kokend en regelend vertellen ze beiden dat de vloer zeer naar wens is en dat hij goed zijn werk doet. Er zijn eigenlijk geen klachten zeggen ze.

Voordelen van een pvc keukenvloer van Boekhout

Een keukenvloer zoals die bij de keuken van DADO gelegd is, heeft een aantal belangrijke voordelen voor de gebruikers. Deze voordelen komen voort uit het materiaal en de legwijze. Het materiaal is niet zuigend, slijtvast, antislip, geluiddempend en meeverend. Door de vloer met een 3-voudige borging te leggen, draagt de legwijze ook behoorlijk mee aan het comfort en gebruiksgemak van de vloer.

De vloer is compleet naadloos en vloeistofdicht opgeleverd. Dit komt doordat de vloer niet alleen verlijmd, maar ook gelast is. Hierdoor voldoet de keukenvloer zeker aan de HACCP-normen en komt hij in aanmerking voor de vloeistofdichtheidsverklaring.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Service en garantie Boekhout Bedrijfsvloeren

Het is belangrijk dat een werkvloer duurzaam is. De ideale werkvloer moet zo lang mogelijk functioneel en representatief blijven. Daarom kiest u voor Boekhout Bedrijfsvloeren. Met een degelijke service en concreet advies komt u het verst. Op een vloeistofdichte vloer krijgt u standaard 3 jaar garantie, ook daarbuiten kunt u altijd op onze service rekenen.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Koel- en vriescelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen