Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat is er te beleven bij Club Poema?

In de late uurtjes – vooral van dinsdag, donderdag en zaterdag - kun je de geweldigste feesten meemaken. De beste dj’s, leukste mensen en fijnste sferen zijn te vinden in deze grote open ruimte. Voor de studenten zijn er speciaal op dinsdag, en sinds april 2018 ook op donderdag, speciale studentenavonden: zelfs de armste student kan door de lage prijs van de drankjes op deze avond helemaal losgaan!

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Het belang van een goede clubvloer

Bij Club Poema staan wekelijks duizenden mensen op de vloer te springen en te dansen. Daarom is een duurzame vloer voor de club erg belangrijk. Er is om die reden voor een naadloze pvc tegelvloer van Boekhout Bedrijfsvloeren gekozen. Deze vloer bestaat uit tegels van 50 bij 50 centimeter met een dikte van 1 centimeter. De complete vloer is voorzien van deze tegels.

Mocht je je afvragen: ‘Hoe kan dat nou naadloos zijn?’ Heel gemakkelijk; door te lassen. Er wordt bij Boekhout Bedrijfsvloeren gebruik gemaakt van een 3-voudige borging. Hierdoor is de vloer op zijn best gehecht aan de ondervloer, zijn de tegels onderling perfect met elkaar verbonden en zijn ze naadloos afgewerkt.

Het leggen van een vloeistofdichte vloer

Allereerst is de club leeggehaald en is de ondervloer opgeschuurd. Toen de ondervloer droog en stofvrij was, is er een twee componenten lijm aangebracht. Door middel van een koudlas tussen de liplasverbindingen in de tegels, is de vloer verlijmd op de ondervloer. Tot slot zijn de naden tussen de tegels open gefreesd en vervolgens met een lasrobot dichtgelast.

De beste vloeistofdichte barvloer, loungevloer en dansvloer

Alle vloeren van Club Poema zijn gelegd door Boekhout Bedrijfsvloeren. De vloeren hebben ieder hun eigen functie, maar zijn allemaal met elkaar verbonden. Hierdoor kan de vloer nog beter zijn werk doen. Het grote voordeel van een pvc tegelvloer mondt zich hier vooral uit in het sterke slijtvaste design en het schoonmaakgemak.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Schade en reparaties aan de vloer

Krassen en kleine beschadigingen aan de vloer zijn nagenoeg onvermijdelijk. Bij te heftige schade is het dan ook soms nodig om tegels te vervangen. Dit gaat relatief gemakkelijk. De kapotte tegels worden bij de naden losgesneden. Vervolgens wordt de ondervloer opnieuw voorbewerkt en worden nieuwe tegels teruggeplaatst en gelast aan de bestaande vloer.

Voor krassen geldt al gauw dat deze binnen de kortste keren verdwenen zijn. Dit komt doordat de pvc tegels 10 millimeter dik en van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. Het voordeel is dat de meeste krassen en beschadigingen in de loop van de tijd wegslijten.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

De vloer is door en door antislip. De vloer is echter niet zuigend maar egaal. Hierdoor trekt vuil en vocht ook na lange tijd niet in de vloer. Dit komt uiteraard ten goede van het schoonmaakgemak en de hygiëne. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn daarbij compleet overbodig; PH-neutrale zeep met veel water zal het vocht en vuil losweken.

Een werk- en dansvloer die zijn werk doet

Bij een bezoek aan Club Poema is gesproken met Ad. Ad heeft veel contact gehad met Boekhout. Hij ervaart de vloer als zeer functioneel en blijvend mooi. Ook de samenwerking met Boekhout vindt hij prettig.

Namens Boekhout willen wij Club Poema van harte bedanken voor de fijne samenwerking en heldere feedback!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Dansvloeren

  • Discotheekvloeren

  • Horecavloeren

  • HACCP-vloeren

Klik hier voor meer toepassingen