Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Hoe is het cateringbedrijf gestart?

‘Dit is niet altijd een grote keuken geweest hoor. Eerder stond er halverwege een scheidingsmuur. Toen was het ene deel nog groentezaak en het andere deel slagerij. Kom maar eens kijken bij de koelcel.’ Zegt eigenaresse Wendy tijdens een bezoek, ze neemt me mee naar een piepkleine koelcel.

‘Ja meer ruimte was er niet nodig om een dier te bewaren.’ ‘Jaren later hebben mijn man en ik besloten om alles om te bouwen tot keuken voor een cateringbedrijf.’ Inmiddels is Wendy al 26 actief in de horeca/zorg wereld en geniet ze nog steeds elke dag van haar werk. Haar positieve instelling valt direct op en werkt ongetwijfeld door naar haar klanten.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Het concept van De Gasterije

Het is bij De Gasterije mogelijk om voor een zacht prijsje een goede maaltijd aan huis bezorgd te krijgen. De capaciteit van de keuken is groot genoeg om heel wat monden te vullen. Inmiddels zijn er zo’n 200 vaste klanten van vooral bejaarde leeftijd die dagelijks hun maaltijden warm bezorgd krijgen.

Al deze klanten zijn gekomen middels mond tot mondreclame, precies zoals het vroeger ook ging. Prachtig om te zien dat het nog mogelijk is om zonder toeters en bellen je goed staande te houden als bedrijf. Complimenten aan eigenaresse Wendy, man Aart en alle medewerkers!

Vloeistofdichte, veilige en hygiënische keukenvloer

Bij de werkzaamheden van voedselverwerking hoort natuurlijk een vloer die aan de HACCP-normen voldoet en ook fijn werkt. Daarom is het belangrijk dat de vloer niet alleen vloeistofdicht is, maar ook lekker loopt en niet glad is. Om deze reden is gekozen voor een vloeistofdichte Boekhoutvloer van pvc.

Deze vloer is volledig naadloos opgeleverd en laat geen vuil of vocht door. De antislipfunctie geldt voor de gehele tegel en is erg goed. Ook in natte en vettige toestanden wordt slipgevaar voorkomen en kan er veilig worden gewerkt.

Pvc-plintsysteem

Waar de vloer de muur raakt, zijn speciale pvc-plinten aangebracht. Deze zijn bewust van pvc gemaakt en stevig gemonteerd aan de vloer. Bij de aanschaf werd dit direct besproken in het kader van hygiëne en onderhoudsgemak. Door deze plint kan vuil niet in de randen blijven liggen en spoelt het gemakkelijk weg. ‘Het is ideaal schoon te maken en ik hoef niet bang te zijn dat de boel vies wordt. Perfect toch?’

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Doorgelegd in koelcellen

De vloeistofdichte vloer is, zoals te zien, naadloos doorgelegd in een van beide koelcellen. De andere koelcel ligt een treetje hoger, maar dit heeft geen problemen opgeleverd bij de plaatsing. Door middel van een sterkte hoekstrip is de oploop beschermd tegen mogelijke schade. Het fijne aan een pvc-koelcelvloer is dat het niet uitmaakt hoe vies of vochtig de vloer is. Uiteindelijk zal alles erop blijven liggen en is de cel in een handomdraai schoon.

Mening van Wendy

Ongeveer twee jaar na plaatsing kwamen we spontaan langs bij de keuken van De Gasterije. Tijdens dit bezoek is gesproken met de altijd vrolijke Wendy, die gelukkig alleen maar vrolijker werd van ons bezoek. Ze is erg tevreden met de vloer, hij werkt goed en ze heeft geen klachten.

Boekhout is dankbaar om deel uit te maken van het succes bij De Gasterije en wil eenieder van jullie van harte bedanken en een fijne toekomst wensen!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

  • Koel- en vriescelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen