Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een robuuste en hygiënische keukenvloer

In de jaren voor 2017 lag er nog een gietvloer in de keuken, het magazijn en de koelcellen. Het probleem was dat deze vloer op den duur overal open ging. Om die reden is het personeel op zoek gegaan naar een andere, duurzame werkvloer.

Uiteindelijk is gekozen voor een vloeistofdichte pvc tegelvloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Deze vloer is compleet naadloos en vloeistofdicht opgeleverd in de gehele keuken inclusief koelcellen en het magazijn. Nu kan er weer onbezorgd gekookt worden.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Opvallend heden pvc vloer

Eind 2017 is er een bezoek geweest op locatie. ‘Is de vloer naar wens?’ Volgens de heer Fidder en zijn team wel. De koks zijn lachend aan het werk en er wordt regelmatig genoemd dat de vloer zo lekker loopt. Dit komt omdat de vloer iets mee veert wat het loopcomfort verhoogt. Voor koks die de hele dag staand werken, is dit een goede uitkomst.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Enthousiast geworden?

Bent u na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over Catering Culinair en/of Boekhout Bedrijfsvloeren? Zeer begrijpelijk! Bij beide bedrijven wordt vol passie gewerkt. Het zijn bedrijven die zich op maat inzetten voor de klant. Kijk voor de mogelijkheden van catering op catering-culinair.nl en voor de mogelijkheden van vloeren op Boekhout Bedrijfsvloeren.

Bij deze maken we graag gelegenheid van de situatie om Catering Culinair van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en het leuke bezoek. We wensen jullie een goede toekomst toe!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Cafetariavloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • HACCP-vloeren

Klik hier voor meer toepassingen