Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De werkzaamheden bij het bedrijf

Het is bij Autobedrijf Wils mogelijk om auto’s te kopen en/of te onderhouden. Deze garage richt zich op de automerken Seat en Škoda. Voor het onderhoud van de auto’s kun je alle vormen van onderhoud bedenken.

Zelfs het balanceren van de auto wordt hier gedaan omdat daar alle geschikte kennis en apparatuur voor is. Het bedrijf is zeer service gericht en heeft daarom een gezellige showroom waar gastvrij personeel werkt.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Waarom een pvc vloer in de garage?

Ten eerste is een vloeistofdichte vloer wettelijk verplicht in een garage. De reden hierachter is dat schadelijke stoffen zo niet door de vloer in het milieu terecht komen, maar apart afgevoerd kunnen worden. Een pvc vloer is daarnaast erg representatief en functioneel in een garage.

Een pvc tegelvloer heeft een strak en egaal design en is voorzien van de beste eigenschappen. Pvc is stug, maar toch flexibel genoeg om lekker beloopbaar te zijn. Het dempt geluid en heeft een isolerende functie. Ook is het materiaal antislip waardoor gevaarlijke situaties voorkomen worden. Tot slot zijn eventuele reparaties zo gepiept omdat er enkel een of meerdere tegels weggesneden en vervangen hoeven te worden.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Wat vindt het bedrijf van de vloer?

Tijdens het bezoek eind 2017 is gesproken met de heer Wils. Na een korte rondleiding zijn er wat foto’s gemaakt en is er ook gesproken met een aantal automonteurs. Iedereen was erg te spreken over de vloer en vond het prettig om op te werken. Een van de monteurs zei zelfs: ‘Ik heb een keer een kopje koffie laten vallen, maar deze brak niet eens kapot!’ Uiteraard vinden wij van Boekhout zulke verhalen fantastisch en zijn we erg blij met tevreden klanten zoals Autobedrijf Wils.

Boekhout wil Autobedrijf Wils van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek. Ook wensen wij jullie een hele fijne toekomst in het nieuwe pand!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Industriële vloeren

  • Praktijklokaalvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen