Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het servicebezoek

Tijdens het servicebezoek op 1 juni 2018 is gesproken met Ekelien. Zij volgt de opleiding international business. In dit schooljaar volgt ze een bestuursjaar voor de studentenvereniging om op allerlei manieren meer praktijkervaring op te doen.

Ekelien is een energierijke jongedame die dit werk met veel plezier doet. In het gehele gesprek bleek dat ze het hier enorm naar haar zin had. Wat betreft de vloer was ze ook goed op de hoogte. Als bestuurslid kreeg ze wel vaker de vraag door wie de vloer gelegd was, Boekhout Bedrijfsvloeren zei ze dan.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen Boekhout Bedrijfsvloeren

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Feedback

Over de vloer had Ekelien niet direct iets aan te merken. Hij is goed schoon te maken, blijft er mooi uitzien en is geschikt voor de zware toepassing. Een klein puntje van kritiek is het doffer worden van de vloer. Dit is goed bij de randen van de vloer te zien. Hier is vloer nagenoeg hetzelfde gebleven terwijl de rest een tikje dof is geworden. Dit is uiteraard een logisch gevolg van slijtage door kapot glas, belopen, drank etc.

Boekhout wenst Dizkartes een feestelijke en succesvolle toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Cafévloeren

  • Horecavloeren

  • HACCP-vloeren

  • Studentproof vloeren

Klik hier voor meer toepassingen