Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Logo in vloeistofdichte vloer

Onze vloeistofdichte vloeren zijn standaard 10 millimeter dik. Voor een mooi resultaat raden wij aan om uw logo te laten frezen in de tegel(s). Het is mogelijk om in elk formaat te frezen. Dit raden wij aan omdat er zo een dikke laag van het logo in de tegel komt te zitten. Stel u laat de tegel bedrukken of bestikkeren dan is deze laag vele malen dunner waardoor deze op lange termijn steeds slechter zichtbaar wordt. Voor een blijvend mooi resultaat kiest u dus voor een uitgefreesd logo.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Mogelijkheden logo in vloer

In principe is het mogelijk om het uitgefreesde gedeelte in de tegel op te vullen met elk gewenste kleur. Dit is tevens hetzelfde pvc materiaal als de tegel zelf. Wel is het van belang dat er van tevoren goed overlegt is met ons over uw wensen. Dit is niet alleen handig met betrekking tot de levertijd, maar ook met betrekking tot het eindresultaat. Als u van tevoren een uitgeprinte versie van het logo kunt bekijken, kunt u ook kijken of dit formaat groot genoeg is en of de vooraf bedachte locatie het mooiste is. Daarom hebben wij eigen designers en plotters. De designers kunnen met een handomdraai uw logo op schaal en in de juiste kleur printen zodat u een goed beeld heeft. De kosten voor deze voorbewerking nemen wij voor onze rekening.

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Keukenvloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen