Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De vraag is op zich niet zo vreemd: een ‘gewone’ tegelvloer, zoals bijvoorbeeld een keramische tegelvloer, kan met een beetje handigheid immers ook eigenhandig worden aangebracht. Het leggen van een vloeistofdichte PVC-vloer vraagt echter om veel meer dan doorsnee klushandigheid, spierballen en praktisch inzicht.

Vakkundige kennis staat tegenwoordig toch online?

We leven al zolang in het internettijdperk, waar voor veel klussen gedetailleerde instructiefilmpjes online staan, dat echte vakkundige kennis niet meer is wat het ooit is geweest. Het motto is meer: “alles is door iedereen te leren”.

Toch is het aanbrengen van PVC, op dusdanige wijze dat de vloer ook echt voldoet aan de eisen van een vloeistofdichte vloer, niet ‘even’ te leren via internet. De specialistische werkwijze bij het leggen van PVC-tegels vraagt om een brede ervaring in diverse soorten ruimtes, op verschillende ondergronden en in alle branches, om zo tot het beste resultaat te komen. We hebben het over ervaring en vakkennis die onze Boekhout vloerenleggers ruimschoots bezitten. Zij kijken nergens meer van op. Tegenslagen bestaan niet, alleen uitdagingen waar ze door hun jarenlange ervaring mee om weten te gaan.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Niet alleen vakkennis

Naast bovengenoemde expertise, heeft men ook de juiste (goed afgestelde) apparatuur en gereedschappen nodig. Om de vloer optimaal aan de ondergrond te laten hechten, dient de ondervloer op vakkundige wijze te zijn voorbewerkt. Vervolgens worden de tegels niet zomaar neergelegd, maar onderling thermisch gelast om zo een vloeistofdicht oppervlak te kunnen vormen. De machines en gereedschappen die hiervoor benodigd zijn, kun je niet zomaar bij een bouwmarkt kopen of huren.

Kortom: kosten besparen door een vloeistofdichte PVC-vloer zelf te leggen is helaas geen optie. Het goede nieuws is echter: de kostenbesparing komt op termijn, als blijkt dat de de door Boekhout zo vakkundig gelegde vloer vele jaren mee blijft gaan.

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft aan de hand van dit artikel kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag mee in uw situatie. Tevens kunt u een proefpakket aanvragen en het zelf uittesten of bekijk wat andere klanten over ons zeggen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Ateliervloeren

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen