Vloeistofdichte Ateliervloeren

Een ateliervloer heeft doorgaans wel wat te verduren. U werkt waarschijnlijk met gereedschappen, instrumenten, grote materialen, verf of chemicaliën. Om te voorkomen dat u uw vloer na een aantal jaar moet vervangen, adviseren wij PVC vloertegels.

Ons advies voor de ideale ateliervloer

 • Bestand tegen zuren, logen en chemicaliën: een PVC ateliervloer is bestand tegen de meeste soorten chemicaliën en verf. Indien gewenst kunt u de verf ook weer van de vloer verwijderen, maar ook indien u spetters en dergelijke laat zitten, zal uw vloer hier niet extra onder te lijden hebben.

 • Stootbestendig en slijtvast: u heeft niets aan een ateliervloer die snel slijt, krast of scheurt bij zware belasting. De hoogwaardigheid PVC verzekert u van een lange levensduur, u krijgt een vloer in uw atelier waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is bestand tegen de belasting en het gewicht en verschuiven van zware werktafels, gereedschappen en apparaten.

 • Geluiddempend: PVC is van nature geluiddempend, geluid van lawaaiig gereedschap wordt gedempt. Dat verhoogt uw eigen werkplezier en vermindert het risico op geluidsoverlast voor uw omgeving.

 • Snel gelegd en direct te belopen: wij kunnen doorgaans snel voor u aan de slag en u kunt verder werken terwijl onze mannen aan het werk zijn.

 

Wij houden niet van loze beloftes . Wij willen voor u als klant en voor onszelf als uitvoerenden dat u straks met een tevreden gevoel door uw atelier loopt. Wilt u graag eerst zien wat u koopt? U bent van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Onze jarenlange ervaring en heldere visie zorgen voor een eerlijk advies, uitgebreide informatie, een strakke planning en open communicatie. Dit betekent tijd- en kostenbesparing voor beide partijen.

 

Uw ateliervloer ligt er snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u uw werkplaats openhouden, terwijl de vakmannen van Boekhout de vloer leggen. Een PVC-ateliervloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren