banner

Atelier vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

MEER WETEN OVER ATELIERVLOEREN?

Vloeistofdichte pvc ateliervloeren van Boekhout

In een atelier waar wordt gewerkt met gereedschappen, grote materialen, verf en andere chemicaliën, is een goede, stootvaste, vloeistofdichte antislipvloer een vereiste.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc ateliervloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw atelier.

Boekhout Vloeistofdichte Bedrijfsvloeren levert milieuvriendelijke vloeren die aan alle veiligheidseisen voldoen. Onze pvc vloertegels zijn niet alleen stootvast en eenvoudig te reinigen, een ateliervloer uit ons assortiment is tevens bestand tegen het morsen van verf, chemicaliën en andere vreemde stoffen.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame ateliervloer

Uw atelier wordt intensief gebruikt. U werkt met gereedschappen, instrumenten, grote materialen, verf of chemicaliën. Logisch dat u de hoogste eisen stelt aan de hygiëne van uw ateliervloer. Uw vloer moet intensief gereinigd kunnen worden en de vloer nat reinigen moet snel en eenvoudig kunnen. Onze vloeistofdichte PVC vloeren voldoen volledig aan de HACCP normen en garanderen u dan ook een hygiënische atelierruimte. Met een vloeistofdichte vloer voorkomt u dat gemorste stoffen naar andere ruimtes lekken of in de bodem terechtkomen en de gemorste stoffen kunnen eenvoudig worden opgeruimd. Voor een optimale vloeistofdichtheid smelten we de naden volledig dicht. Dankzij dit thermisch lassen is de vloer ook nog eenvoudiger schoon te houden en ziet hij er strakker uit. Een vloeistofdichte ateliervloer van Boekhout voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Onze milieuvriendelijke vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled PVC, en u heeft dus in alle opzichten een duurzame ateliervloer. Ook de warmteisolerende eigenschappen van deze vloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter, terwijl de sterke geluidsdempende eigenschappen van de vloer in uw atelier een sfeervolle werkruimte maakt.

 

Uiteraard wenst u een slijtvaste ateliervloer, waar intensief en hard wordt gewerkt. De hoogwaardigheid van het materiaal verzekert u van een lange levensduur, u krijgt een vloer in uw atelier waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is bestand tegen de belasting en het gewicht van zware machines en apparaten.

Een comfortabele, veilige en mooie ateliervloer

Juist omdat de vloerruimte in uw atelier intensief wordt gebruikt, is slipvastheid heel belangrijk. De vloeistofdichte pvc ateliervloeren van Boekhout zijn ook in natte toestand antislip en bieden u en uw medewerkers de veilige werkplek die u eist. En veiligheid voor uw atelier betreft niet alleen de anti-slip eigenschappen. Boekhout levert brandvertragende bedrijfsvloeren dankzij de brandvertragende materialen die zijn verwerkt in de pvc tegels.

 

Omdat er intensief wordt gewerkt in uw atelier, waarbij vaak wordt gelopen of staand werk wordt verricht, is comfort van groot belang. Het PVC van onze ateliervloeren werkt bijzonder comfortabel en kan bovendien uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. Het gebruikte PVC is ergonomisch veerkrachtig.

 

Uw ateliervloer kan volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Wij hebben een uitgebreid assortiment in vloerdiktes, kleuren en stijlen zodat uw vloer geheel naar uw wens en persoonlijke smaak geleverd kan worden. Kiest u voor een strakke, tijdloze uitstraling of wilt u liever een kleurrijke, artistieke sfeer? Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is het mogelijk de vloer volledig aan te laten sluiten op uw huisstijl en ook uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kunnen we in de vloer verwerken. Uw ateliervloer krijgt een stijlvolle, herkenbare en professionele uitstraling. Door te werken met kleuren, lijnen en nuances kunt u bovendien routeringen, werkplekken en speciale ruimtes markeren, waarmee uw ateliervloer actief uw bedrijfsprocessen ondersteunt.

 

Een betaalbare ateliervloer met weinig onderhoud en professioneel gelegd.

Als bedrijfsvloerenspecialist kan Boekhout uw ateliervloer voor een bijzonder aantrekkelijke prijs leveren. De hoogwaardigheid van de gebruikte materialen garandeert een bijzonder lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met PVC ateliervloeren bent u verzekerd van een mooie, tijdloze en zeer kostenefficiënte vloer, die ook nog eens heel eenvoudig is schoon te houden.

 

Onze vloerenexperts leggen uw vloer perfect en in nauw overleg met u. Samen met u wordt een nauwkeurig legplan vastgesteld, waarmee u niet alleen de garantie hebt van een perfect geplaatste en hoogwaardig verlijmde vloer. Ook heeft u slechts een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden. Natuurlijk is het mogelijk om de werkzaamheden buiten uw werktijden in te plannen, maar ook als de werkzaamheden tijdens openingstijden plaatsvinden, werken we samen met u aan een gefaseerd plaatsingsplan waardoor u en uw collega's kunnen doorwerken tijdens de werkzaamheden aan uw nieuwe vloer. De eigenschappen van PVC en de wijze van monteren maken het mogelijk om de tegelvloer bijna over iedere ondervloer aan te brengen, zonder voorbewerking en zonder de vloeistofdichtheid te verliezen. Omdat de vloeistofvaste dekvloer geen droogtijd heeft, zijn onze ateliervloeren na het aanleggen direct klaar voor intensief gebruik.

 

Alle voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw atelier

+  Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware gereedschappen)
+  Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
+  Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
+  Antislip
+  Eenvoudig te reinigen
+  Chemisch bestendig
+  Representatief en stijlvol
+  Hoogwaardig verlijmd
+  Ergonomisch
+  Veerkrachtig
+  Warmte- en geluidisolerend
+  Geschikt voor vloerverwarming
+  Milieuvriendelijk
+  Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving