banner

Vloeistofdichte Apotheekvloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc apotheekvloeren van Boekhout

Vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren zijn bij uitstek geschikt voor veeleisende omgevingen zoals apotheken en andere farmaceutische bedrijven.

Vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw apotheek

Als apotheker stelt u hoge eisen aan uw apotheekvloer en Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren zijn bij uitstek geschikt om aan die hoge eisen te voldoen. In apotheken is het immers van groot belang dat de vloer hygiënisch, vloeistofdicht en slijtvast is. Ook moet uw vloer bestand zijn tegen het morsen van chemicaliën en andere vreemde stoffen en moet hij veilig en comfortabel zijn voor uw klanten en personeel. En uiteraard wilt u ook een stijlvolle vloer, die professionaliteit en klantvriendelijkheid uitstraalt.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame vloer voor uw apotheek

De bereiding en verwerking van geneesmiddelen stelt de hoogste hygiëne eisen aan de hele inrichting en met name de vloeren van uw apotheek. Van uw apotheekvloeren verwacht u dat deze snel, goed en nat gereinigd moeten kunnen worden. Een vloeistofdichte pvc vloer voldoet volledig aan de HACCP eisen op het gebied van hygiëne.

Een vloeistofdichte pvc vloer voorkomt dat gemorste stoffen naar andere ruimtes of in de bodem kunnen lekken en de stoffen kunnen eenvoudig worden opgeruimd. Boekhout vloeren voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Om vloeistofdichtheid te garanderen wordt de vloer met dichtgesmolten naden geleverd (thermisch lassen), waarmee u een volledig afgesloten vloer krijgt. Overigens zijn de milieuvriendelijke vloertegels gemaakt uit 100% gerecycled pvc. De warmte isolerende eigenschappen van pvc vloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter van Boekhout vloeren, terwijl het pvc ook nog sterk geluidsdempende eigenschappen heeft, waarmee uw apotheekinterieur een sfeervolle ruimte wordt.

Als apotheker wenst u een slijtvaste vloer in de apotheek. Niet alleen lopen klanten de hele dag in en uit, ook achter de balie worden veel kilometers gemaakt. Waar in winkels een groot deel van het assortiment op grijpafstand ligt of door de klant zelf naar de kassa wordt gebracht, moeten medicijnen uit voorraad worden gehaald of worden bereid. Dit betekent dat er intensieve looplijnen zijn in uw apotheek, en het laatste dat u wilt is dat die lijnen zichtbaar worden op uw apotheekvloer. Onze pvc vloeren zijn zeer slijtvast, ook bij intensief gebruik houdt u een prachtige vloer.

De moderne apotheek staat vol met hoogwaardige apparatuur. Computers uiteraard, maar ook boxsystemen, koelcellen, vitrinekasten en zelfs medicijnrobots. Onze vloeren zijn uitstekend bestand tegen het gewicht en de belasting van deze moderne apparaten.

Een representatieve, veilige en comfortabele apotheekvloer

Uw vloer is het visitekaartje van uw apotheek en vormt in samenhang met uw interieur het perfecte middel om uw klanten zich welkom en thuis te laten voelen. Boekhout kan uw vloer exact in de door u gewenste uitvoering leveren. Ons assortiment pvc vloeren is beschikbaar in een groot aantal diktes en een grote diversiteit aan kleuren, structuren en stijlen. Hiermee maken we uw apotheekvloer volledig naar wens in uw huisstijl, waarin we desgewenst ook het bedrijfslogo of de naam van uw apotheek verwerken. Uw apotheek krijgt een stijlvolle, herkenbare en professionele uitstraling. Door te werken met verschillende kleuren en nuances ondersteunt uw vloer ook de juiste routing, looplijnen en productpresentatie binnen uw apotheek.

Uiteraard wilt u uw klanten graag ontvangen in een comfortabele apotheekruimte. Zeker als ze iets langer moeten wachten op medicijnen en andere bestellingen is dit belangrijk. Maar ook voor uw medewerkers is comfort van groot belang. Apothekersassistentes werken de hele dag in de de apotheek en staan daarbij een groot deel van de dag. Het pvc van onze bedrijfsvloeren heeft een comfortabele uitstraling, kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming en is ergonomisch veerkrachtig.

Juist als een vloer vaak gereinigd moet worden, is slipvastheid belangrijk. Niet alleen voor uw apothekersassistenten in de ruimte waar de medicijnen worden klaargemaakt, maar ook voor de klanten van uw apotheek is het belangrijk dat uw vloer slipvast is onder alle omstandigheden. Zeker met een klantengroep waarbinnen relatief veel mensen slecht ter been zijn of minder goed zicht hebben, wilt u ieder risico op ongelukken en schadeclaims vermijden. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn ook in natte toestand antislip en bieden u, uw medewerkers en uw klanten de veiligheid die u eist. Veiligheid betreft uiteraard niet alleen de anti-slip eigenschappen van uw vloer. Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloeren hebben ook sterk brandvertragende eigenschappen.

Professionele levering, lage investeringen en lage onderhoudskosten

Als bedrijfsvloerenspecialist levert Boekhout uw apotheekvloer voor de laagste prijs. Daarbij garandeert de hoogwaardigheid van het materiaal een lange levensduur en lage onderhoudskosten. U bent verzekerd van een mooie, tijdloze en kostenbesparende vloer, die bovendien zeer eenvoudig is te reinigen.

Boekhout verzorgt het leggen van uw vloer volledig. Onze experts maken samen met u een nauwkeurig legplan, waarmee u niet alleen de garantie hebt van een perfect gelegde en hoogwaardig verlijmde vloer, maar ook van minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden. Uiteraard is het mogelijk om de werkzaamheden buiten uw openingstijden te plannen, maar ook als de werkzaamheden gedurende werktijd plaatsvinden, werken we met u aan gefaseerd legplan waardoor uw medewerkers zoveel mogelijk kunnen doorwerken tijdens het plaatsen van de nieuwe vloer.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc apotheekvloer

+  Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
+  Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
+  Antislip
+  Eenvoudig te reinigen
+  Chemisch bestendig
+  Representatief en stijlvol
+  Zeer slijtvast
+  Hoogwaardig verlijmd
+  Ergonomisch
+  Veerkrachtig
+  Warmte- en geluidisolerend
+  Geschikt voor vloerverwarming
+  Milieuvriendelijk
+  Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving