Vloeistofdichte Apotheekvloeren

In apotheekruimten is het van groot belang dat de vloer hygiënisch, vloeistofdicht, veilig en slijtvast is. Ook moet uw apotheekvloer bestand zijn tegen het morsen van chemicaliën en andere vreemde stoffen.

 

Onze vloeistofdichte tegels voldoen aan die eisen: u bent verzekerd van een professionele en veilige werkruimte, geschikt voor toepassing in een apotheek. Daarnaast is het een prettige bijkomstigheid dat de vloer stijlvol, representatief en comfortabel is voor uw cliënten en andere bezoekers.

Ons advies voor de ideale vloer in apotheken

 • Bestand tegen zuren, logen en chemicaliën:een PVC apothekersvloer is bestand tegen de meeste soorten chemicaliën.
 • Geluiddempend: In een apotheek waar men geconcentreerd moet kunnen werken, zijn harde werkgeluiden bijzonder storend. PVC is veerkrachtig en geluiddempend, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat.
 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen en voldoen aan de HACCP-norm
 • Vloeistofdicht: (VVV-verklaring) chemische en biologische vloeistoffen kunnen niet weglekken naar de bodem.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een apotheekvloer kan worden voorzien van gekleurde belijning, apothekerslogo, gekleurde werkvlakken en andere details. Meer weten over de mogelijkheden, of wilt u graag eerst zien wat u koopt? U bent van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

 

Wij nemen graag de tijd voor u. Onze jarenlange ervaring en heldere visie zorgen voor een eerlijk advies, uitgebreide informatie, een strakke planning en open communicatie. Kortom: u weet direct waar u aan toe bent, zonder kleine lettertjes.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een apotheekvloer snel geleverd

Uw apotheek kan snel worden voorzien van een nieuwe vloer. Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer, volledig afgestemd op uw wensen. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het prettigst en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

 

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw apothekersvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren